Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen nótát vagy zenét...

Milyen nótát vagy zenét küldjek a barátnőmnek 70-dik születésnapjára?

Figyelt kérdés

aug. 12. 15:38
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Esetleg lehet küldeni neki egy olyan előadótól dalt, akit nagyon szeret vagy bármilyen születésnapról szóló zenét.
aug. 12. 15:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Amit szeret
aug. 12. 16:42
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Te ismered, neked kéne tudni!
aug. 12. 17:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén szólva, ha NEKEM küldenél (HOL???) zenét, nagyon dühös lennék.

Egyébként meg olyan zene jöhet csak szóba, ami az illetönek tetszik, nem egy általánosan divatos valami. (69N)

aug. 12. 19:19
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem küldeni akarom ,de nemakartam a kérdést részletezni. Meglepetés vendég leszek és arra gondoltam úgy érkeznék meg hogy azt játszanám le a telefonommal.Azért írtam a kérdést lehet valaki tud olyan szülinapi számot amit tudom tetszene a barátnőmnek de én még nem ismerem. Nem egy általános valamire gonolok.
aug. 12. 21:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én versbe szoktam szedni az ünnepeltről szóló gondolataimat, és ha nem is elsőre, de a Suno egész jó zenéket csinál.
aug. 12. 23:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is, senki nem ismeri a barátnödet, nem lehet tudni, NEKI milyen zene tetszik.

A másik meg, a telefonnak borzasztó a hangja, az bármilyen zenét tönkrevág - a hangszóron át csak kínzás.

Egyébként meg elég hülye dolog így érkezni, szóval inkább valami mást találj ki.

aug. 13. 07:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a barátnődet, te tudod, hogy melyik zenei stílust részesíti előnyben
aug. 13. 15:34
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
Máté Péter: Azért vannak a jó barátok
aug. 13. 19:26
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

9-es: pár hónap múlva leszek 70, de Máté Pétertöl a falra tudnék mászni, egyáltalán nem tetszenek a dalai (ahogy Korda meg a többi akkor felkapott valakik számai sem)

Szóval tényleg meg kell kérdezni az illetöt, mit szeret, ha nem ismered eléggé.

aug. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A legjobb barátnőmnek most lesz a 19. születésnapja és mit vegyek neki?

Valami vicces de ötletes ajándékot szeretnék neki adni. Én tőle szülinapomra egy vibr@tort kaptam és nem akarok ugyan azt ajándékozni neki hanem valami hasonló ötleteset de vicceset.

Két legjobb barátnőmnek egyszerre van a születésnapja, idén szeretnék nekik közös élményt adni. Van valami nem túl drága ötlet?

20 éves lányok vagyunk, utazás nem gond, csak olyan dolog legyen, amit együtt csinálunk és nem hétköznapi.

Mit vegyek barátnőmnek születésnapjára?

A keretem: 2000Ft. A barátnőm imádja a kávét. Szeret olvasni. Folyton lopja a hibajavítómat, szövegkiemelőimet. Szeret zenét hallgatni, pletykálni. Szeret shoppingolni is. 15. születésnapjára lesz az ajándék.

Mit adjak egy barátnőmnek az 50.-dik születésnapjára? (Szombaton lesz.) Én is nő vagyok, egy évvel fiatalabb.

Sajnos már a telefonhívás is egyre kevesebb köztünk és viszonylag ritkán találkozunk az utóbbi kb. másfél évben elfoglaltságainkból kifolyólag. Érdemes így értékesebb ajándékba invesztálni? Legyen elég egy sima felköszöntés csak, néhány nagyon kedves szóval? Ennek...

Mit vegyek barátnőmnek a születésnapjára?

Nem sokára lesz 18 éves, szereti a Star Wars-t, egy pár animét. 2 hónapja vagyunk együtt. 17/f

Mit adjak a legjobb barátnőmnek születésnapjára?

Sajnos nem tudok ott lenni mikor lesz a születésnapja... Van még időm, bőven de most hogy gondolkozok semmi nem jut az eszembe. Amit szeret: pandák,finom ételek,apró figyelmességek(pl. ölelések de ez most sajnos nem lesz jó...) Póstán írok majd levelet, szóval az több...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!