Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Férfiak! Ti mit szoktatok...

Egy átlagos magyar kérdése:

Férfiak! Ti mit szoktatok általában venni a párotok születésnapjára?

Figyelt kérdés

aug. 24. 02:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
wii
aug. 24. 08:29
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

parfüm

könyv

utazás

színház

ruha

ékszer

aug. 24. 09:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz, mert ha valamit szeretne, megveszi magának. Kutakodni szoktam a parfümjei között, mi van fogytán, azzal még sose lőttem mellé meg újabban rákapott a levendulás kencékre, azok között mindig van valami új (még).

De a legjobban akkor hatódott meg a közös 7 évünk alatt, mikor csak egy meglepetés tortát vettem neki vagy csináltam finom reggelit és ágyba vittem a szülinapja reggelén (mármint a reggelit). Plusz mindig csinálunk valami programot, de ezt meg szoktuk beszélni, mihez lenne kedve. Volt már fürdő, étterem, színház, kastély stb.

aug. 24. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában parfümöt, ékszert, mert ezeket szereti
aug. 24. 16:48
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Mi nem ajándékozunk szülinapra.
aug. 25. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Parfüm, csoki, könyv.
aug. 25. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a női fél vagyok. Szeretem az édességet, így tortát sütött nekem, pedig nem igazán van otthon a konyhában, nem szeret sütni/főzni. De nagyon finom volt, meg is hatódtam rajta, hogy egész nap dolgozott, aztán éjszaka még kiosont mellőlem és megsütötte:')
aug. 25. 21:24
 8/13 anonim válasza:
100%

Nő vagyok, és borzasztóan örülnék egy Pandora karkötőnek, akár néhány rám jellemtő charmmal. (De nem fogok kapni senkitől. Egyszer majd megveszem magamnak.)

Esetleg ötletnek hátha jól jön valakinek…

aug. 26. 00:57
 9/13 astrolook válasza:
100%
Női szemszögből írom, szerintem kedvesen kérdezd meg minek örülne. Nekem ez nagyon imponál, amikor egy férfi figyelmes, nem akar haszontalan dolgot venni, a kedvembe akar járni. Az a legjobb amikor elmegyünk pl együtt az adott boltba és megvesszük pl. a nyakláncot vagy táskát(semmi drága kategóriát nem szoktam kérni) amit választok, így még közös program is mert utána lelehet ülni egy kávéra, étterembe. Persze ugyanez működik fordított esetben is. Lényeg itt szerintem az hogy érezzük a másik nem odalök valami felesleges porfogót, hanem figyel rád, kedvedben akar járni. Egy nőnek szerintem ezek a gesztusok fontosak.
aug. 26. 08:16
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Azt, amit éppen hasznosnak gondolok.
aug. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

18 éves fiú születésnapjára ajándékötlet?

Inkább általánosságban kérdezném. Olyan ajándékokat mondjatok, ami tuti siker, és nem elcsépelt, unalmas. Hobbija a zene, sokat tanul, most készül külföldi egyetemre. Bármi, ami akár ez alapján beugrik, és nem valami giccses sz*r?

Mit vegyek a 23 éves lánytestvéremnek születésnapjára ?

Ki mit vett? Azt tudom hogy szereti a parfümöket de nem mernék venni mert nem tudom milyen illat tetszene neki...

17 éves fiút mivel lepjem meg a születésnapján?

Közepes/nagyobb ajándékra gondolok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!