Férfiak! Ti mit szoktatok általában venni a párotok születésnapjára?

válasza:Nehéz, mert ha valamit szeretne, megveszi magának. Kutakodni szoktam a parfümjei között, mi van fogytán, azzal még sose lőttem mellé meg újabban rákapott a levendulás kencékre, azok között mindig van valami új (még).
De a legjobban akkor hatódott meg a közös 7 évünk alatt, mikor csak egy meglepetés tortát vettem neki vagy csináltam finom reggelit és ágyba vittem a szülinapja reggelén (mármint a reggelit). Plusz mindig csinálunk valami programot, de ezt meg szoktuk beszélni, mihez lenne kedve. Volt már fürdő, étterem, színház, kastély stb.

válasza:

válasza:Nő vagyok, és borzasztóan örülnék egy Pandora karkötőnek, akár néhány rám jellemtő charmmal. (De nem fogok kapni senkitől. Egyszer majd megveszem magamnak.)
Esetleg ötletnek hátha jól jön valakinek…

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az ékszert nem szereti.
Inkább általánosságban kérdezném. Olyan ajándékokat mondjatok, ami tuti siker, és nem elcsépelt, unalmas. Hobbija a zene, sokat tanul, most készül külföldi egyetemre. Bármi, ami akár ez alapján beugrik, és nem valami giccses sz*r?
Ki mit vett? Azt tudom hogy szereti a parfümöket de nem mernék venni mert nem tudom milyen illat tetszene neki...
Közepes/nagyobb ajándékra gondolok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!