Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Véleményt szeretnék kérni......

Véleményt szeretnék kérni... első utazásunk lenne Hurghadába,sok hotelt néztem,de annyi a választék,hogy nem tudok dönteni. Szívesen fogadnék tanácsokat,milyen hotelt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
jún. 3. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi a problémád a booking.com, az agoda, a tripadvisor és a google értékeléseivel pontosan?....
jún. 3. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyat aminek kiváló az értékelése(bookingon 9+) és megfelel az igényeiteknek.
jún. 3. 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló,semmi bajom nincs a booking.com-al.Csupán csak személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
jún. 3. 21:41
 4/10 igazadvan ***** válasza:
100%
#3 ahhoz akkor sok szerencsét.
jún. 4. 00:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mas az igenye, ami az egyiknek jo, a masiknak közepes, a harmadiknak rossz. En a tripadvisor-t ajanlom, ott több lehetöseged van egy es ugyanarra a hotelra, hogy melyik oldalon foglalod le. Nekem a booking.com bejött arban, es atlathatosag szempontjabol is. Hurghadaban en minimum 5 csillagos szallodaba mennek.
jún. 4. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 a booking ertekelesek szemelyes tapasztalatok alapjan irodnak. csak azok irhatnak, akik foglaltak oda.
jún. 4. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Ahol jók az értékelések nem lehet csalódni.
jún. 4. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes egy-két ember véleményére adni, inkább válassz olyat, amit sokan értékeltek pl a Bookingon.
jún. 5. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Én képek meg értékelések alapján szoktam dönteni, lehetőleg ne legyen 8 alatt, ha csak egy éjszakára megyek lehet 7.5 is.

Annyi, hogy ha bármi gubanc van a booking sz.rik rá, tesóm tavaly foglalt két szobát valami panziò, apartman nem tudom mi volt az, az egyik szoba nagyon koszos volt, a másikban meg lakott egy srác, úgy ment ki amikor megtudta, hogy a tesóm lefoglalta, a helyén kellett volna aludjon úgy, hogy azelött ment ki a másik, semmi takarítás, ágyneműcsere stb. nélkül. Végül elmentek máshova, a booking azóta sem fizette vissza az árát.

tegnap 06:55
 10/10 anonim válasza:
0%

Egyiptomba nem szervezném magam az utat, csakis utazási irodábal, pláne Hurghadába! A reptértől egy jó órás út a semmin át. A tengarparton végig szállodák, a transzfer ahogy vitt minket minden szállodánál megállt, a nagy buszból ki ki szálltak, szebbnél szebb hatalmas szállodák voltak, alig vártuk melyik lesz a miénk. De a szállodán kívúl csak sivatag volt, nem tudtál a városba bemenni, a semmi volt! Szervezett utak voltak a szállodából, mi befizettünk egyre, Királyok völgye, nílusi hajóút. 5 túrista busz ment a szállodából, rendőri felvezetéssel, mert szoktak túrísta buszokat elteríteni váltságdíjért. A szálloda pazar volt. Keleti hangulatú, gyönyörű minden, az étel kínálat leírhatatlan, alkoholos nem alkoholos italok is benne az all inclusívbe, nagyon megéri!!!

Mi itt voltunk, ez biztos jó!

[link]

tegnap 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Kalahári-sivatag veszélyes lenne magyar turistának első sivatagi túrára?

Többen mennénk mindenkit érdekel Afrika.El kezdtünk utánanézni a környéknek.Helyi törzseknek szeretnénk vinni magyar csecsebecsét turbo rágó hell energiaital sport szelet. Hátha betekintést engednek így milyen az ottani törzsek élete. Gps jelet is küldő műholdas...

Első missziós tanítás Afrikában?

Volt-e már valaki missziós utazáson tanítani a harmadik világ gyermekeit. Hogyan készültetek fel rá?Élmények,tapasztalatok,jó tanácsok

Jön valaki május első hetében Hurghadába a Grand Resortba?

Véleményeket is szívesen olvasnék a mostanában ott nyaralóktól.

Jártál már november első hetében Hurghadán?

Aki járt már ebben az időszakban ott, legyen szíves, írja le, hogy milyen az idő akkor, mert a neten csak átlagos novemberi időjárási adatokat találtam, ahol 26fokot írtak. Gondolom november legelején valamivel jobb az idő még. Mikor kel fel a nap és kb mikor nyugszik le?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!