Véleményt szeretnék kérni... első utazásunk lenne Hurghadába,sok hotelt néztem,de annyi a választék,hogy nem tudok dönteni. Szívesen fogadnék tanácsokat,milyen hotelt ajánlanátok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én képek meg értékelések alapján szoktam dönteni, lehetőleg ne legyen 8 alatt, ha csak egy éjszakára megyek lehet 7.5 is.
Annyi, hogy ha bármi gubanc van a booking sz.rik rá, tesóm tavaly foglalt két szobát valami panziò, apartman nem tudom mi volt az, az egyik szoba nagyon koszos volt, a másikban meg lakott egy srác, úgy ment ki amikor megtudta, hogy a tesóm lefoglalta, a helyén kellett volna aludjon úgy, hogy azelött ment ki a másik, semmi takarítás, ágyneműcsere stb. nélkül. Végül elmentek máshova, a booking azóta sem fizette vissza az árát.
Egyiptomba nem szervezném magam az utat, csakis utazási irodábal, pláne Hurghadába! A reptértől egy jó órás út a semmin át. A tengarparton végig szállodák, a transzfer ahogy vitt minket minden szállodánál megállt, a nagy buszból ki ki szálltak, szebbnél szebb hatalmas szállodák voltak, alig vártuk melyik lesz a miénk. De a szállodán kívúl csak sivatag volt, nem tudtál a városba bemenni, a semmi volt! Szervezett utak voltak a szállodából, mi befizettünk egyre, Királyok völgye, nílusi hajóút. 5 túrista busz ment a szállodából, rendőri felvezetéssel, mert szoktak túrísta buszokat elteríteni váltságdíjért. A szálloda pazar volt. Keleti hangulatú, gyönyörű minden, az étel kínálat leírhatatlan, alkoholos nem alkoholos italok is benne az all inclusívbe, nagyon megéri!!!
Mi itt voltunk, ez biztos jó!
Kapcsolódó kérdések:
Többen mennénk mindenkit érdekel Afrika.El kezdtünk utánanézni a környéknek.Helyi törzseknek szeretnénk vinni magyar csecsebecsét turbo rágó hell energiaital sport szelet. Hátha betekintést engednek így milyen az ottani törzsek élete. Gps jelet is küldő műholdas...
Volt-e már valaki missziós utazáson tanítani a harmadik világ gyermekeit. Hogyan készültetek fel rá?Élmények,tapasztalatok,jó tanácsok
Véleményeket is szívesen olvasnék a mostanában ott nyaralóktól.
Aki járt már ebben az időszakban ott, legyen szíves, írja le, hogy milyen az idő akkor, mert a neten csak átlagos novemberi időjárási adatokat találtam, ahol 26fokot írtak. Gondolom november legelején valamivel jobb az idő még. Mikor kel fel a nap és kb mikor nyugszik le?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!