Burmába vagyis Myanmarba megéri elmenni nyaralni?
Figyelt kérdés
Mik az érvek ez mellett és ez ellen? Kivéve az olyan érveket, hogy ez meg az is van Ázsiába. És azok jobbak. Már voltam sok országba ott. Engem az érdekel, hogy Myanmarba mi a vonzó és mi nem? Kambodzsa is unalmasnak tűnt képek alapján. De amikor oda mentem nem is volt rossz. Bár arról nem is kértem vélemémyt. Myanmarról is csak azért mert tudom, hogy totális diktatúra van ott. De Vietnámba is és ott sem volt bajom.nov. 5. 13:20
1/3 anonim 

válasza:

válasza:A külöbség Myanmar és másik kettő említett ország között hogy Myanmarban jelenleg is polgárháború zajlik, szóval én nem ajánlom
2/3 anonim 

válasza:

válasza:A kozepso terulet latogathato, amugy abszolut megeri, Bagan elkepeszto sot az egesz ami latogathato volt 2013-ban, most sokkal kisebb resz biztonsagos.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Anyós mindig át akar vinni. Szerinte nem kell felni, de én úgy vagyok, hogy ahol fegyverek vannak, ott lőni is fognak.
Vannak biztonságos részek és vannak kevesbé. A külügy nem javasolja, a thaiok átjárnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!