Mit csináljak, ha nagyon félek a repüléstől?
1000x repültem már és soha nem paráztam. Tavaly viszont LosAngeles felé hatalmas turbulenciába kerültünk és annyira megijedtem… Zokogtam, sírtam, stb. és még mindig 9 óra volt hátra az útból. Hatalmas sokkot kaptam azon az úton és vissza sem akartam jönni… Hazafele úton folyamatosan remegtem sírtam (pedig 13 óra volt a menetidő).
Az idei karácsonyt es szilvesztert MEXICOban töltjük az egész családdal. Az út Svájcból 9 óra lesz. RETTEGEK, pedig mindent elolvastam már a témában…
Tudnátok esetleg tippeket adni, hogy mit tehetnék? Nyugtatót nem vehetek be!
Gondolj arra, hogy Mexikó király hely, és ez az ára, hogy ott lehess 😀
(Én is félek a repüléstől, mégis elmentem Mexikóba, és rohadtul megérte, pedig New Yorktól Cancúnig azt hittem, hogy szétesik alattunk a repülő 🙃)
Micsoda problémák...
Vigyél magaddal elég zsepit aztán zokogd végig megint a 9 órát, meg vissza is!
De ha ennyire parázol akkor inkább maradj itthon! Ne tedd tönkre a családi vakációt és ne tedd tönkre az utastársaid útját sem!
Utálom az ilyen embereket. Végig bömböl mellettem, előttem, mögöttem. Mi a francnak ül akkor repülőre ha tudja hogy nem tud normálisan viselkedni?
Stuvik fogalmam sincs hogy bírják az ilyeneket.
Menj ide akkor, ez is jó hely és majdnem mexikó:
Némi biztatás: én is jártam Mexicóban (repülővel), az égvilágon semmi baj nem volt, leszámítva a 11,5 órás utat..
Vissza se, ráadásul Cancunból repülővel még vissza Mexico Citybe, és onnan haza.
Az hogy nem megyek, már nem opció :D
A viselkedésemmel pedig nyilván nem zavarom sem az utaskiseroket sem az utastarsaimat! Ez egy belső harc, amit legutóbb is EGYEDÜL intéztem. Azt, hogy gyenge vagyok nem hiszem. Gyerekkorom óta járom a világot (Maldiv, Seychelles,Szingapur,Malajzia,USA több mint 12 alkalommal,stb). Tavaly fordult elő eloszor ilyesmi. Nem tudok másra sem gondolni amióta megvettem a jegyeket. Ezért kérem segítséget, tippeket. Ettől független simán lehet, hogy ezen az úton minden rendben lesz, mint ezelott…
gondolj arra, hogy autobalesetben sokkal nagyobb esellyel halsz meg, mint repulogep szerencsetlensegben.
amugy sem muszaj utazni messzire.
Tesom egyszer vette a batorsagot es repulore ult, es vegig rettegte az utat. azota csak olyan helyre megy nyaralni, ahova kocsival es vonattal el tud jutni.
Ha ennyi lóvéd van, akkor menj el tanfolyamra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!