Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Nyaralt már itt valaki Barbado...

BécsiFehér kérdése:

Nyaralt már itt valaki Barbadoson?

Figyelt kérdés
Engem vonz a hely, de elég húzós a repülőjegy (1 millió+ két embernek oda-vissza). Megéri így odamenni, vagy vannak jobb opciók is a karib-tengeri szigeteken?

jún. 3. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ha ott vagy széles a választék Kubától-Hawwai-g.
jún. 3. 13:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Barbadosra szinte csak a British Airways megy, nagyon drága jegyekkel. Azért kérdeztem, hogy más szigetre nagyobb-e a választék repülőjáratokból, mert Tókióba olcsóbb egy jegy, mint Barbadosra, pedig az sincs közel.
jún. 3. 13:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a Karib-tengernél ugyan nem tipikus szigeten voltam, de Mexikó és Belize szuper volt (mondjuk Belize-ben pont szigeteken szálltunk meg.). Szépek arra is a partok, és vannak egyéb látványosságok is, mint pl. romvárosok, cenoték stb.

Nekem pont ezért Guatemala a következő listás.

jún. 3. 15:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha időben megveszed a repcsijegyet 2 főre 530 oda-vissza. Mi hajós utazáson voltunk ott egy fél napot nekem nem tetszett.
jún. 3. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
2. USA-n belüli átszállással (pl. Miami) nem néztél jegyeket? Onnan biztos, hogy több légitársaság megy.
jún. 4. 10:56
 6/12 A kérdező kommentje:

#4: "nekem nem tetszett."

Konkrétan nem tetszett valami vagy csak általában?

jún. 4. 18:06
 7/12 A kérdező kommentje:
#5: Valóban, Miami-ból mennek járatok a karibi térségbe, csak azért nem néztem, mert akkor az USA-ba is kell belépési engedély, bár nem tudom, hogy tranzit utasoknak is kell-e? Van olyan járat is, ami torontói átszálással megy, azok olcsóbbak, de 30 órás utazásokat jelentenek, 15 órás átszállásokkal. (Bár akkor talán Torontóban is szét lehetne nézni.)
jún. 4. 18:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6

Semmi hangulata, steril kb mint Hawaii

jún. 4. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
#7: kell legalább ESTA akkor is, ha csak átszállsz az USA-ban.
jún. 4. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#9 Így van!

Ahogyan kanadai átszállás esetén is kell az eTA.

jún. 4. 22:48
1 2

További kérdések:

Rio de Janeiro-ban mennyire kell tartani a bűnözőktől?

Elég rosszakat lehet olvasni pl. itt: Mi legyen nálam, ha nem akarom, hogy kiraboljanak? Gázspray/paprikaspray, kiskés? Most olvastam, hogy pl. gázsprayt nem vihetek feladott poggyászban sem, esetleg érdemes a helyszínen beszerezni? Ki mit tanácsol?A reptérről a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!