Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez biztonságos...

Szerintetek ez biztonságos program? Valodi? Nem átverés?

Figyelt kérdés

Camp Leaders Hungary

Amerikai nyári diákmunka gyerektáborban 🇺🇸

Nagyon sok hirdetést latok ahol mondjak milyen jó meg ilyenek, és őszintén nekem nagyon jól jönne mert kellene pénz is, meg az angolomra is ráférne a gyakorlat a c1hez.

Csak felmerül a kérdés hogy mennyire biztonságos...

Esetleg volt valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

márc. 12. 17:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%

Amit nagyon hirdetnek, az a kutyának nem kell. Azért hirdetik.

De te tudod.

márc. 12. 18:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Campleders-szel voltam kint de már rég, 9 évvel ezelőtt. Maga a program jó, mindent elintéztek. Az ottani élményed nagyban függ attól milyen táborba kerülsz. Én nem panaszkodtam, persze kellett ténylegesen dolgozni ( ez volt akinek nem tetszett ) reggeltől estig és két hetente volt 1 szabadnap. Ahogy hallottam volt ahol kevesebbett melóztak, de volt olyan visszhang is hogy máshol alig kaptak enni. Vannak/voltak erre amúgy face csoportok, ott leszokták írni véleményeket az egyes helyekről.
márc. 12. 20:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztonságosnak biztonságos, de a fizetés eléggé szar ha azt nézzük mennyit hajtanak és hol dolgozol.
márc. 12. 22:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, igaza van a 3-asnak nem tekinthető pénzkereseti lehetőségnek, nagyon alacsony a fizetés.

De nyelvtanulás, életélmény szempontból nekem bejött. Persze ez tőled függ, én akkor voltam életembe másodszor külföldön szóval nálam ez nagy dolog volt :D

márc. 13. 07:15
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Én most nyáron voltam kint velük másodjára. Valós dolog és biztonságos. De fontos dolog, hogy kint igen valószínütlen, hogy fogsz tudni pénzt keresni. Az abszolút minimumot fogják kint neked adni a táborok. Továbbá nekem nagyon ráment az egészségem az amerikai (tábori) kajára. Többet már nem fogok kimenni, de élménynek (és az angol tudásomnak) jó volt.
márc. 13. 07:33
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 5- os! Mi gond lett az egeszsegeddel? Mit adnak enni?
márc. 13. 09:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kolléganőm húga volt kinn ilyesmin (a konkrét céget nem tudom), ő is csak élményként tekintett rá, de annak fantasztikus volt.

A szabadnapjaikon páron összefogtak, és végigkirándulták a környéket, sok szép helyen jártak. Plusz szerencséje is volt, mert az egyik lány, akivel ott összehaverkodott, mexikói volt, aki a program után el is hívta magukhoz, és így még a Yucatan-félszigeten is el tudott tölteni pár napot (én korábban ott nyaraltam, szóval aláírom, hogy "ügyesebben" nem is nagyon barátkozhatott volna 😀).

Szóval élmény és nyelvtanulás szempontból jó lehet, ez alapján mérlegelj!

márc. 13. 10:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagylányom megy nyáron és nyilván nem a pénzkereset az elsődleges hanem gyakorlat szerzés és látja Amerikát.
márc. 13. 12:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én anno a CCUSA-val voltam amerikban.

Nagy elmeny volt, Pragaban volt az allasborze, ott talaltam magamnek egy nyari tabort Wisconsin allamban

A ceg teljesen korrekt volt, a befizetett dij tartalmazta, az utazast, biztositast, ugyintezest stb

Nyilvan ez egy masik ceg, de maga a koncepcio nem csalas, mukodik es nagyon sok egyetemista dolgozik igy az USA-ban

márc. 13. 14:46
 10/16 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Amilyen visszajelzéseket olvastam elég kevés szabadidőd lesz és arra se számíts, hogy meggazdagodva térsz vissza.
márc. 13. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!