Szerintetek ez biztonságos program? Valodi? Nem átverés?
Camp Leaders Hungary
Amerikai nyári diákmunka gyerektáborban 🇺🇸
Nagyon sok hirdetést latok ahol mondjak milyen jó meg ilyenek, és őszintén nekem nagyon jól jönne mert kellene pénz is, meg az angolomra is ráférne a gyakorlat a c1hez.
Csak felmerül a kérdés hogy mennyire biztonságos...
Esetleg volt valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Amit nagyon hirdetnek, az a kutyának nem kell. Azért hirdetik.
De te tudod.

2-es vagyok, igaza van a 3-asnak nem tekinthető pénzkereseti lehetőségnek, nagyon alacsony a fizetés.
De nyelvtanulás, életélmény szempontból nekem bejött. Persze ez tőled függ, én akkor voltam életembe másodszor külföldön szóval nálam ez nagy dolog volt :D

Kolléganőm húga volt kinn ilyesmin (a konkrét céget nem tudom), ő is csak élményként tekintett rá, de annak fantasztikus volt.
A szabadnapjaikon páron összefogtak, és végigkirándulták a környéket, sok szép helyen jártak. Plusz szerencséje is volt, mert az egyik lány, akivel ott összehaverkodott, mexikói volt, aki a program után el is hívta magukhoz, és így még a Yucatan-félszigeten is el tudott tölteni pár napot (én korábban ott nyaraltam, szóval aláírom, hogy "ügyesebben" nem is nagyon barátkozhatott volna 😀).
Szóval élmény és nyelvtanulás szempontból jó lehet, ez alapján mérlegelj!

Én anno a CCUSA-val voltam amerikban.
Nagy elmeny volt, Pragaban volt az allasborze, ott talaltam magamnek egy nyari tabort Wisconsin allamban
A ceg teljesen korrekt volt, a befizetett dij tartalmazta, az utazast, biztositast, ugyintezest stb
Nyilvan ez egy masik ceg, de maga a koncepcio nem csalas, mukodik es nagyon sok egyetemista dolgozik igy az USA-ban

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!