Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen kifogást keressek,...

Gabesz077 kérdése:

Milyen kifogást keressek, hogy ne keljen menni Bulgáriába?

Figyelt kérdés

Nyáron a párom mindenképpen menni szeretne Bulgáriába, egyszerűen nem igazán érti meg, hogy most idén nem fér bele, és mivel ismerem, így tudom hogy kár is lenne erről beszélni, így azt találtam ki, hogy az utazás napján eljátszom, hogy elhagytam valahol a jogosítványt. Neki nincsen, így csak én tudnék vezetni. Jogsira ugye nincs olyan hogy egy nap alatt azonnal csinálnak másikat?

Vagy ti mit találnátok ki?

(nyugodtan írjátok meg, hogy ez a kapcsolat nem jó, ha nem lehetsz őszinte, de bízom benne valaki tud hasznos infóval is szolgálni)

ápr. 15. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Mi nem fér bele? Az ottlét olcsóbb, vagy max. annyi, mint itthon. Az útiköltséghez nem értek, mert repülővel szoktam menni (úgy egyébként párezerből ki lehet hozni irányonként, nem is értem, miért menne bárki kocsival). A szállást gondolom úgyis bukjátok, ha indulás napján mondjátok vissza, szóval nem tudom, miért érné meg ez a kamu, ha valóban anyagi okai vannak...

Én biztos nem lebeszélni próbálnám, hanem azt mondanám neki, hogy van 2-3 hónapha, hogy spóroljon szállásra, útiköltségre, ha még nem rakta össze, mert másképp nem tudok menni, aztán kiderül, mit reagál, de a kamuval nem leszel beljebb pénzben.

ápr. 15. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Rohadt aljas a terved, mert így őt is megfosztanád az utolsó pillanatban a várva várt nyaralásától. Legyen benned annyi gerinc, hogy nyíltan megmondod neki, hogy te idén nem mész!
ápr. 15. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg, hogy nem mész. Ne hazudozz, ne keress kifogást. Nem fér bele. Pont. Nem kényszeríthet, de ne rontsd már el a nyaralását...
ápr. 15. 21:05
 4/14 igazadvan ***** válasza:
94%
Marha nagy mázlista veled a "párod".
ápr. 15. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Eleve miért nem repülővel mentek? Én se szivatnám magam ~1200 km vezetéssel egy irányba, ha még segíteni sem tud senki. De mondjuk meg is mondanám, azt meg pláne, ha nem akarok erre pénzt kiadni, mert mást fontosabbnak tartok (itt mondjuk én komoly dolgokra gondolok, pl ne hitelből kelljen utazni, mert annyira nem futja rá, de ő azért menni akar). Közös vagy külön kasszán vagytok?
ápr. 16. 05:23
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

"azt találtam ki, hogy az utazás napján eljátszom, hogy elhagytam valahol a jogosítványt. Neki nincsen, így csak én tudnék vezetni"

A szakításnak vannak sokkal egyszerűbb, és kevésbé szemét módjai is. Ha annyira utálod a "párodat", hogy képes vagy elhitetni vele, hogy igen, mentek nyaralni, hónapokig húzod az agyát, a szemébe hazudsz, aztán az indulás reggelén közlöd vele, hogy amúgy coki van, hát... aznap este már egyedülálló leszel.

ápr. 16. 07:21
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
ez tényleg egy aljas terv. Arról nem is beszélve, hogy ha indulás elött játszod ezt be ugyanúgy bukhattok lefoglalt szállást, biztosítást, kivett szabit...stb. Nem vagytok összenöve, ha ö menni akar, menjen, te meg itthon maradsz. Vagy, akkor csináljatok egy low budget nyaralást: olcsóbb kategóriás apartman, nem fogtok mindennap étteremben enni, hanem föztök...stb. Nem jönnétek ki sokkal drágábban, mintha itthon maradnátok 1 hetet.
ápr. 16. 09:46
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Bolgária egy remek ország. Ha a hegyekbe mentek, imádni fogjátok. Ha a tengerpartra, akkor Európa legtutibb homokos strandjait találjátok ott.

olcsón.

Egyébként milyen alternatívád van helyette? Mennél a trottyos balatonra?

Komolyan érdekel a gondolkodásod és a nyomorod.

ápr. 16. 12:06
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Az ilyen kapcsolatok szoktak tönkremenni nagyon rövid idő alatt. Vagy, valahogy kihúzzák egymás mellett 10-20 évig, aztán csodálkoznak ha válás lesz belőle, nemtől és kortól függetlenül.

Szóval te egy antiszociális ember vagy gondolom, aki csak otthon akar ülni csendben és el lenni, a párod meg szeretne menni ide oda, és ez neked nem tetszik. Miért nem engeded el egyedül? Jah, gondolom mert akkor már féltékeny lennél.

Rohadt aljas dolog ez a részedről. 30 alatti férfiként mondom, hogyha lenne barátnőm, mindent megtennék azért, hogy jól érezzük magunkat és hogy ő is boldog legyen. Te meg egy aljadék vagy, gratulálok hozzá. Én is itthon ülök, mert nem igen járok el csajozni, nőzni jó ideje. De ha lenne kilátásban csaj a részemről, már mennék és mindent megtennék érte.

Ne csodálkozz, ha elhagy miután eljátszod ezt vele! Én férfiként bátorítanám a párodat, hogy keressen magához valót és jobbat, mert hogy nem illetek össze és nem vagytok egymás passzolók, az tuti.

ápr. 16. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg, hogy nem mész, nem tudsz vagy nem akarsz menni.

De a terved nagyon gáz. Ő gondolom, eszerint intézi a szabadságát. Gondolom, szállást is foglaltok előre. Szóval nagyon gáz lenne utolsó pillanatban nem elmenni.

Meg eleve egy kapcsolatban minek kéne így hazudozni?

ápr. 16. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Valaki kikoltozott Bulgariaba?

Vasárnap jöttünk haza az egy hetes nyaralasbol, életünkben most először voltunk kint a nagy családdal (12en) sunny beachen illetve nessebart is korbejartuk. Sok nagyon jo programokat csináltunk nagyon szép volt minden. Viszont mióta hazajottunk nagyon depisen érzem...

Mennyire biztonságos a mostani helyzetben Bulgáriába utazni autóval?

Augusztus 12.-èn indulnánk, de a mostani helyzetre tekintettel én nemtudom mennyire jó ötlet ez. Még most vissza tudjuk mondani a szállást. Azt mondják nincs mitől félni, de én akkor is félek.

Aki volt már Bulgáriában az megtudja esteleg mondani?

. Hogy a tenger átlátszó kék-e tehát nem olyan mint pl:Balaton stb mert választás között vagyunk vagy Olasz, Horvát esetleg még görög és ugye Bulgária

Biztonságos jelenleg Bulgáriába utazni?

Hó végén szeretnénk Szófiába utazni 3 napra. Szerintetek mennyire rizikós belevágni? Egyébként is Budapesten tartózkodunk, fertőzöttekkel itt is találkozhatunk akármikor. Szállás meg repülő már le van foglalva, szállást még vissza lehetne mondani.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!