Miért hordanak olyan sokan gatya formájú fürdőnadrágot?
Figyelt kérdés
Nekem mindig is kidörzsölte ott, ezért inkább fecskét hordok. Nem tudom, hogy lehet kényelmes a másikaug. 5. 21:39
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Mondjuk azért hogy ne rajzolódjon körbe a dákó
3/16 anonim válasza:
Mert ez a divat , én veszek fel alá még egy boxert mert úgy a kényelmes megfelelő méretű nadrággal kényelmes. Csúszda során se kényelmetlen.
4/16 anonim 

válasza:

válasza:Nekem nem is tetszik, sokkal jobb a normális fürdőruha.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:A fecske borzasztó gusztustalan, emellett férfiaknak kifejezetten egészségtelen is.
6/16 anonim 

válasza:

válasza: 7/16 anonim 

válasza:

válasza:Ó, a fecskefétises kérdező ismét... hogy hiányoztál!
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Már hiányzott a fecskefétis. Mondjuk most legalább nem hoz be a témába kisgyerekeket, mint néha szokta.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:Pl ami térdnadrág engem is zavar,nem is lehet úszni benne,viszont ami hasonló mint a boxer alsó szívesen hordom
10/16 anonim válasza:
+1 szavazat a normális úszónadrágra: akár fecske, akár boxer. A gatya formájúval az a baj, hogy az nem (feltétlenül) úszónadrág, hordják a vízen kívül is. Gusztustalan. 45N
Kapcsolódó kérdések:
Fürdőnadrág alá kell boxer?
Majd megyünk osztálykirándulásra és felmerült bennem ez a dilemma. Sokan hordják így, de nem értem: ugye a száras gatyókban van ilyen hálós cucc, illetve ha meghúzom rajta a zsinórt, akkor le se eshet rólam. Azonban ha veszek alá boxert, akkor az nagyon vizes lesz és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!