Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » IGO ba geochaching poi-k?

Pintér Ádám kérdése:

IGO ba geochaching poi-k?

Figyelt kérdés

Kirándulni megyünk az osztállyal a Cuha völgybe. És azt terveztük hogy meg próbálunk megkeresni egy geocaching ládát. Hol lehet ezekrôl iGO primo hoz .poi kiterjesztésû koordináta jegyzetet, poi fájlt találni? Én is találtam egypár ilyet de azokra azt írja az iGO hogy inaktív tartalom.

Az olyan válaszoktól hogy fölösleges keresni, vagy nem érdemes mert már elvitték ôket, kíméljetek!

2014. máj. 14. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, itt le tudod tölteni őket: [link] Félkövérrel oda van írva "Pontok letöltése különböző formátumokban". Kiválasztod a formátumot, letöltöd, és bemásolod. Persze kell regisztráció hozzá.
2014. máj. 16. 18:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs .poi formátum... :( vagy jó más is? iGO primo 9.6.29.365016-om van . amúgy köszönöm a válaszodat! :)
2014. máj. 16. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajna ezt én nem tudom, de valamelyik formátum biztosan jó lesz. Regisztrálj be az oldalra, és tedd fel a kérdésed itt: [link] Itt tutira fognak segíteni a hozzá értők, regisztrálni meg amúgy is kell ha megtalálsz egy ládát és be akarod jelenteni megtalálásnak.
2014. máj. 17. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Amúgy nem felesleges keresni. Jó és hasznos időtöltés. Szép helyekre visz, izgalmas, stb. A ládákat nem viszik el, ezek fix-ek; kivéve ha 1-1 láda megszűnik vagy valaki illegálisan ellopja.

Két ládát tudok ami cuha völgyben van:

[link]

[link]

2014. máj. 17. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!