Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha 15 évesen még nem...

Az gáz, ha 15 évesen még nem voltam külföldön nyaralni?

Figyelt kérdés

2016. jún. 25. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

6-os, ez de jó!!! Nagyon tetszik! :-) Köszi, hogy leírtad.

Jó fej apukád lehet... :-)

2016. jún. 25. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem gáz. Nem mindenkinek adatik meg gyerekkorában a külföldi nyaralás.

Ha felnőtt, kereső emberként úgy gondolod, hogy kedved van utazni, majd összespórolod a rávalót és elutazol oda, ahová szeretnél. Nagy élmény lesz és emeli a fényét, hogy te kerested meg a pénzt, amit elnyaralgatsz.

2016. jún. 25. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, már rég kellett volna. Nem csoda ha kiröhögnek...
2016. jún. 26. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, de én nagyon szomorúnak találom. :( Én 15 évesen már 20 országot megjártam. Hálás is vagyok ezért a szüleimnek, remélem tudom majd a jövőben legalább ugyanezt nyújtani a saját gyerekeimnek.
2016. jún. 27. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy Neked ilyen jó dolgod van, de én meg azt találom szomorúnak, hogy kis hazánkban nem egy és nem két gyerek van, hanem sok, AKI MÉG A BALATONT SEM LÁTTA!, nyaralni sem volt, -nem ám, hogy külföldön nem volt. És ez sokkal, de sokkal szomorúbb... Hogy olyan piszok drága a vonatjegy is, hogy az ember nem tud kedvére utazgatni belföldön, az országban sem... Jó, igen, tudom, családi kedvezmény, stb, de pl. 1 felnőtt - 1 gyerek vonatköltsége BP-ről a Balatonra oda vissza 8 ezer ft így, kedvezményekkel együtt. Debrecen 12 ezer, mert oda lassan már pótjegy nélkül le sem lehet menni (ja, azt hiszem, a Balatonra sem) :-(

Én ezt sokkal szomorúbbnak találom.

2016. jún. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!