Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Pénzváltókban fizethetek a...

Pénzváltókban fizethetek a kártyámmal?

Figyelt kérdés
vagy csak készpénzt váltanak?

2016. jún. 22. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem meg azokat az embereket, akik pénzt váltanak. Sorba állnak azért, hogy papírpénzt kapjanak a papírpénzükért.

Te egy fokkal különb vagy, már van bankkártyád. Talán még használod is néha-néha.

Innen már nem kell sok, hogy rájöjj, külföldön is vannak bankautomaták. SŐT. Külföldön is vannak kártyaelfogadó helyek, bármilyen hihetetlen.

És semmit nem veszítesz, ha kártyával fizetsz, ahol lehet, ahol meg nem, arra veszel ki kápét ott helyben.

2016. jún. 22. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

sajnos nincs igazad, de ha még igazad is lenne, itt nem segít, mert nekem nincs kártyám. Apámnak van, a kártyáját nem vihetem magammal külföldre, mert neki is kell, így a pénzét vinném el, amit szeretnénk nem felvenni és aztán átváltani, mert akkor drágább...

2016. jún. 22. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Fizetni nem lehet.
2016. jún. 23. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet fizetni, vagy ha esetleg elfogadják jutalékot számolnak fel.

Első, látom te még nem utaztál még Ázsiába, Dél-Amerikába stb.

Vannak olyan helyek, ahol nem szívesen raknád be a kártyádat az ATM-be, vagy adnád oda az eladó kezébe, mert lemásolják, kifigyelik, visszaélnek vele. Az is lehet hogy elnyeli az ATM, a bankod gyanúsnak talál valamit és blokkolja stb.

Ha mód van rá én is a kártyahasználat mellett vagyok, de mindig jó egy ésszerű mennyiségű KP is.

2016. jún. 23. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!