Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolország - Costa Brava...

Spanyolország - Costa Brava részén van olyan település, ahol a tenger(part) lassan mélyül?

Figyelt kérdés
febr. 4. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
pl. Tossa de Mar
febr. 4. 14:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Ott azt mondják és olvasom is,hogy gyorsan mélyül.
febr. 5. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát mit jelent az hogy gyorsan? Fokozatosan mélyül, 6-7 métert kb. be tudsz sétálni, onnantól már nyakig ér. Costa Brava többi partjához képest ez szerintm lassú mélyülés.
febr. 5. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Belépsz kettőt és már térdig vagy csípőig ér.

Eddig inkább Görögben voltunk. Olyanra gondolok,mint Tolo,Paralia,Laganas (Zakhyntos),Agia Marina (Kréta)....vagy Tunéziában Madhia partja. No ilyenre gondolok lassan mélyülős alatt. Létezik vajon Spanyol azon részén?

febr. 5. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezen felül olyan részt is keresnék egyben ahova utazási irodával tudunk elmenni. Tossát nem láttam bizonyos irodáknál alapból sem. Anno Grandtoursnál láttam, (most nem figyeltem,hogy még utaztatnak e oda) de az buszos.
febr. 5. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!