Dubai-ba vagy Tenerifére utaznátok szívesebben?
Figyelt kérdés
márc. 6. 17:17
11/18 anonim 

válasza:

Engem egyik sem érdekel, bár mindkét helyen voltam. Mi a baj a világ másik felén lévő helyekkel? Nem sokkal drágább odajutni, nem sokkal hosszabb az út, hacsak nem Ausztráliába vagy Új Zélandra mész. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy ezekre a helyekre van fapados, ezért számukra is elérhetőek, pedig nem kéne ilyen óvatosnak lenni. Nekem ne mondja senki, hogy Dubaj érdekesebb mint New York
12/18 anonim 

válasza:

11.-s pont ugyanolyan erdektelen es szar mindketto.
13/18 anonim 

válasza:

11!
Az 5. választ nem olvastad?
Hol van olyan jó idő New Yorkban tavaszal?
(Amúgy New York nekem semmivel sem érdekesebb, mint Dubai, és nem tudhatod, hogy mások mire vágynak. Főleg, hogy a kérdező valószínűleg nem is szeretne sokat utazni...)
15/18 anonim 

válasza:

Akkor éljetek tovább a fapados világotokban
16/18 anonim 

válasza:

Mi Dominikán voltunk lassan 2 éve áprilisban. Tökéletes idő volt. Karib-térség. Az más kérdés, hogy a kérdezőnek mit jelent a "világ másik felén" kifejezés.
Én írtam a 9. választ is.
17/18 zolo válasza:
Dubaiba meg nem voltam. Viszont nekem az úgy tűnik egy mű világ gazdagodnak. Tenerifen már voltam. Nagyon oda voltam érte. A valóság sajnos más. Kevés a csapadék ezert felsivatagos a sziget. Pálmafák csak ott vannak ahol ültetnek. Az igaz hogy áprilisban is jó idő van ott. Az árak jobbak mint itthon. Persze vannak ott is luxus kategóriák. Grand kanariat megneznem meg. Állítólag az zöldebb.
18/18 anonim válasza:
Attól függ mit keresel. Én pl. saját preferenciám alapján Tenerifét nagyon szeretem mert
- kellemes az idő
- számomra érdekesebb emberek között vagyok
- jó a kaja
- és bár ez lehet, hogy kevesebb ember izgat de legális a marihuána (social club regisztrációt igényel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!