Egy hét az olasz tengerparton, vagy egy hét Siófokon, Balaton mellett?

válasza:

válasza:

válasza:Olaszország sem drágább minta Balaton
csak az utazás az ami emeli a költségeket
Olaszország nyilván izgalmasabb, mert hát a Balatonra elég könnyű leugrani.

válasza:

válasza:7/8
Attól függ melyik része. Észak-Olaszország kicsit olcsóbb. Dél-Olaszország meg sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Augusztus 24-én 10 napra tervezem a nyaralást és a tengerpart 150-200 km-es körzetében szeretnék nemcsak tengerparton lenni, hanem megnézni a közeli látnivalókat, szép természeti kincseket, történelmi helyeket, épületeket, városokat. Ahol jó idő van, mégsem az a...
Tehát pl Rethymno-nal a legszebb strandok a várostól messze találhatóak amit ha az ember repülővel megy nem fog megközelíteni minden nap mert elég macerás lenne. Ugyanez ez a helyzet Olaszországban Bari-val is. Ott is a szép partokar városon kívül vannak. Máltan...
Olyan kellene,ami vonattal/busszal elérhető a Garda-tótol és Trieszttől,és az eljutás nem több,mint 1,5-2 óra.
Voltam már párszor külföldön, de mindig utazási irodával, 250-350 ezer ft körül jött ki fejenként mindig a nyaralás repülővel, viszont most nem tudok ennyit rászánni. Az sem baj, ha buszozni kell(bár a repülőt 100x jobban preferálom, buszont rosszul szoktam lenni...
A Viale Miramare-t néztem ki, ott kell a parkolásért fizetni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!