Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egy hét az olasz tengerparton,...

Egy hét az olasz tengerparton, vagy egy hét Siófokon, Balaton mellett?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg anyagilag, szinvonalban, összességében?
2025. jún. 12. 13:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
89%
Azért nem mindegy, hogy Olaszországon belül hova mennél.
2025. jún. 12. 14:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Én se tudom, azért kérdem.
2025. jún. 12. 14:33
 3/14 anonim válasza:
100%
Így viszont nem lehet érdemben válaszolni, ugyanis nagy változatosság van az olasz partok között, nem mindegy, hogy melyikkel hasonlítod össze Siófokot.
2025. jún. 12. 14:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod? Ha magyar fiatalokkal akarsz ismerkedni és nagyokat bulizni, akkor Siófoknál messzebb nem érdemes menni. Ha érdekelnek a római kori mozaikok meg a kagylós tészta, akkor Olaszország.
2025. jún. 12. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívem szerint Olaszországba utaznék.
2025. jún. 12. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Firenze
2025. jún. 12. 16:19
 7/14 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Olaszország sem drágább minta Balaton

csak az utazás az ami emeli a költségeket

Olaszország nyilván izgalmasabb, mert hát a Balatonra elég könnyű leugrani.

2025. jún. 12. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Jézusom, ez tényleg kérdés? A paradicsom vagy egy pocsolya?
2025. jún. 12. 17:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7/8

Attól függ melyik része. Észak-Olaszország kicsit olcsóbb. Dél-Olaszország meg sokkal.

2025. jún. 12. 17:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván Olaszország.
2025. jún. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen szépséges tengerpart közeli úticélt ajánlotok nyaraláshoz, ahol nincs 40 fok, és lehet fürdés mellett szép helyeket is meglátogatni?

Augusztus 24-én 10 napra tervezem a nyaralást és a tengerpart 150-200 km-es körzetében szeretnék nemcsak tengerparton lenni, hanem megnézni a közeli látnivalókat, szép természeti kincseket, történelmi helyeket, épületeket, városokat. Ahol jó idő van, mégsem az a...

Miért van az hogy sok helyen a szép tengerparti részek nem a városka mellett vannak?

Tehát pl Rethymno-nal a legszebb strandok a várostól messze találhatóak amit ha az ember repülővel megy nem fog megközelíteni minden nap mert elég macerás lenne. Ugyanez ez a helyzet Olaszországban Bari-val is. Ott is a szép partokar városon kívül vannak. Máltan...

Jó tengerparti strand a Garda-tóhoz közel és Trieszthez közel?Ami tényleg jó. (Tudom,hogy a 2 megadott hely nem egymás mellett van,de mindkettő...

Olyan kellene,ami vonattal/busszal elérhető a Garda-tótol és Trieszttől,és az eljutás nem több,mint 1,5-2 óra.

Hová menjünk, ha olcsón szeretnénk a nyáron 1-2 hetet tengerpart mellett, bulis, partys környéken nyaralni?

Voltam már párszor külföldön, de mindig utazási irodával, 250-350 ezer ft körül jött ki fejenként mindig a nyaralás repülővel, viszont most nem tudok ennyit rászánni. Az sem baj, ha buszozni kell(bár a repülőt 100x jobban preferálom, buszont rosszul szoktam lenni...

Triesztben mennyibe kerül a tengerpart mellett az úton parkolni?

A Viale Miramare-t néztem ki, ott kell a parkolásért fizetni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!