Európán belül melyik városba érdemes menni, ahol viszonylag kedvező áron lehet vásárolni márkás holmikat, van látnivaló is?
Figyelt kérdés
2-3 napos tartózkodás, városnézéssel összekötött bevásárlás lenne. Nem rengeteg látnivalóval rendelkező világvárosokra gondolok elsősorban, arra kevés lenne ez az időtartam szerintem, városnézés szempontjából.jan. 10. 20:09
3/17 anonim 

válasza:

válasza:Parndorf, onnan nem messze van Pozsony és Bécs.
5/17 A kérdező kommentje:
Majd Pozsony felé útba fogom ejteni Salgótarjánt mindenképp :) Lehet kicsiket lelek!
Tudtok konkrét üzleteket is ezekben a városokban? Isztambultól kicsit félek, mert iszonyat minőségin tudják a hamisítványt csinálni, csak a sorozatszám meg a kód szinte ami alapján kilóg a lóláb sokszor.
jan. 11. 09:40
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Hú, de szánalmas az már, hogy valaki azért utazik el valahova, hogy ott márkás holmikat vásároljon.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:Milyen termékkörben? Ruházatra gondolsz? Nincs olyan város ahol minden olcsóbb. Lehet, hogy egy-egy dolgot olcsóbban tudsz venni, de legolcsóbban bevásárolni úgy lehet, hogy megnézed, mondjuk interneten hogy éppen hol a legolcsóbb az adott termék.
8/17 A kérdező kommentje:
Igen, a ruházat érdekel elsősorban bevásárlás kapcsán.
jan. 11. 19:58
10/17 anonim 

válasza:

válasza:Livigno. Észak-Olaszországban, nem messze a svájci határtól (1800 méteren) fekszik ez a kis vámmentes-adómentes városka, az Alpok hegyei között, szóval már önmagában megérne egy látogatást, de a ruhák/cipők is jóval olcsóbbak, mint máshol Olaszországban. A benzin pedig kevesebbe került, mint itthon, mikor legutóbb ott jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!