Európán belül melyik városba érdemes menni, ahol viszonylag kedvező áron lehet vásárolni márkás holmikat, van látnivaló is?
Figyelt kérdés
2-3 napos tartózkodás, városnézéssel összekötött bevásárlás lenne. Nem rengeteg látnivalóval rendelkező világvárosokra gondolok elsősorban, arra kevés lenne ez az időtartam szerintem, városnézés szempontjából.jan. 10. 20:09
11/17 anonim 

válasza:

válasza:Barcelona, és onnan át tudtok ugrani Andorrába.
12/17 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom mire gondolsz márkás alatt, de ami a jobb minőségű tömegtermék pl. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren szintű márkás dolgokra Amerikában outletekben szoktak brutál jó akciók lenni. Európai adóparadicsomok is jók lehetnek, de nem tudom spórolsz-e annyit, mint amennyibe az utazás kerül és amennyi időt ráfordítasz.
Ezeknél egy márkásabb cikkek (pl. Zegna) mindenhol nagyon drágák, sőt a vásárlóturizmusuk pont fordítva szokott működni, hogy egy drága márka itthon nem elérhető vagy kicsi a kínálat, és ki kell utazni pl. Milánóba vagy Londonba, ahol van egy nagyobb üzlete annak a cégnek. De ez a "probléma" nyilván az országnak talán az ezrelékét se érinti.
13/17 anonim 

válasza:

válasza:Ha hamisítvány is jó akkor az EU-n belül Bulgária
14/17 anonim 

válasza:

válasza:#13: Vagy Görögország. Tavaly vettem négy euróért egy Nike pólót. De volt ugyanennyiért Adidas, Puma és The North Face is...
15/17 anonim 

válasza:

válasza:#Elhiszem neked. Azért elképesztő, hogy egy EU-s ország ezeket ennyire félvállról veszi
16/17 anonim 

válasza:

válasza:Azt azért hozzáteszem, 15-ös, hogy nem rendes boltban volt, hanem egy utcai vásárban. Viszont Koszovóban (Prizren főterétől nem messze) egy cipőüzlet elé voltak kipakolva a hamisított Nike cipők (17 euróért), néhány üzlettel arrébb meg Air Jordan-ek 23-27 euró között (de alkudni is lehetett volna). Olyat csak azért nem vettem, mert egyik sem volt kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!