Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsben hogyan tudok hétvégén...

Bécsben hogyan tudok hétvégén tömegközlekedéshez jegyet venni?

Figyelt kérdés
Metróval szeretnék a Schönbrunni kastélytól az Operához bemenni. Tudok a megállóban kártyával vagy kp-val fizetni a jegyért?

máj. 4. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz, de miért nem veszel online. Én a legtöbb külföldi helyen letöltöttem a helyi közlekedési vállalat app-ját és azon vettem jegyet.
máj. 4. 21:38
 2/2 b1812567 ***** válasza:
95%

Minden metróbejáratnál ott vannak az automaták, azoknál tudsz mindenféle jegyet venni kártyával. Magyarul is tudnak

Arra figyelj, hogy érvényesíteni is kell majd a jegyet.

máj. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan és milyen jegyet vegyek a villamoson Bécsben?

Nemsokára utaznom kell Bécsben a 18-as villamoson Wien Hauptbahnhof-tól a Urban-Loritz-Platz-ig, és nem tudom, hogy milyen fajta jegyet kell vennem. Amikor múltkor voltam, akkor is utaztam villamoson, viszont akkor sem vettem jegyet az ott lévő automatából, mert 127...

Jártas valaki Bécsben? Nem tudom, milyen jegyet kellene vennem a tömegközlekedéshez. Segítene valaki?

Az a helyzet, hogy kb 2 hét múlva kb 4 napra fogok kiutazni bécsbe, a városban sokszor kéne utazni a tömegközlekedéssel. 17 éves vagyok, ez lehet számít. Néztem már milyen jegyek vannak, de nem teljesen igazódok el. Van sima 1 hetes és olyan is ami elvileg turistáknak...

Milyen tömegközlekedési jegyet érdemes venni Bécsben szilveszter éjjelére?

Busszal megyünk, ami a központi buszpályaudvarnál tesz le este 8 óra körül (Erdberg metróállomás), így onnan még be kell jutnunk a belvárosba. Lehetséges, hogy még ott is utazgatunk erre-arra, szóval akkor is kellhet a tömegközlekedés még. Hajnalban indul vissza a buszunk ugyanonnan, Erdbergtől.

Hétvégente nem lehet Bécsben tömegközlekedésre jegyet/bérletet venni?

Szombaton mennénk egy napra Bécsbe, és szeretnénk venni Wiener Einkaufskartét (€ 5,40), de az angol honlapon ez nincs is fent, csak a németen, másrészt azt írja a honlap, hogy hétvégente zárva vannak a jegyárusító helyek:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!