Kezdőoldal » Utazás » Európa » Garda-tó hoz vagy a Comói-tó...

Egy átlagos magyar kérdése:

Garda-tó hoz vagy a Comói-tó hoz érdemesebb elmenni?

Figyelt kérdés

júl. 1. 06:27
A kérdező szavazást indított:
Garda-tó
Comói-tó
17 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a Garda-tó tetszett nagyon, én Malcesine-ben szálltam meg, onnan felvonóval fel lehet menni a Monte Baldo-ra, ami egy jó magas hegy és rálátsz a tóra meg a környékre. Meg mivel kocsival voltam könnyen bejártam a többi várost is. Riva del Garda közelében van egy szép vizesés, érdemes megnézni. A legtöbben Sirmioneba mennek akik túristáskodnak, meg Limone sul Gardába ahol minden a citromról szól meg a citrom diszitéses ajándéktárgyaktól, legyen az tányér, ruha vagy wc papir..meg közel van Verona, oda is át lehet ugrani. A comoi tónál nem voltam még de a garda tavat tudom ajánlani.
júl. 1. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Mindkettő nagyon szép, pluszban a Maggiore tó is az, tök mindegy.
júl. 1. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Ha tudod ejtsd útba mindkettőt mert szép mind a kettő.
júl. 1. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyikhez se. A Balaton a legjobb.
júl. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Klagenfurt felé vagy salzburg felé érdemesebb elmenni nyaralni?

Melyik hely szebb illetve hol van több túra lehetőség?

Mi a véleményetek a szlovén tengerpartokról? Melyik városba érdemesebb elmenni?

Tudnatok írni véleményt aki járt már ott vagy hallott róla ? Családdal utaznánk le egy napra nyaralás alatt fürödni a tengerben de nem tudjuk melyik rész lenne ideálisabb. Mi leginkább homokosabb részre szeretnénk menni ahol viszonylag fokozatosan mélyül a víz. Bocsi...

Hová érdemesebb elmenni?

Fekete tengerre vagy a Balatonra?

Szerintetek Prágába vagy Bécsbe érdemesebb elmenni szilveszterkor?

Hol vannak jobb rendezvények, mint pl. tüzijáték vagy ilyesmi?:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!