Ha tenger mellett nyaraltok,a parton hogyan oldjátok meg az értékeitek megörzését? Mivel csak ketten megyünk,szeretnénk együtt bemenni a vízbe.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Simán a parton hagyom a telefont.
Az enyém egy 2 éves Samsung, fénykorában sem csúcskategóriás darab, a kutyának nem kellene :)
Pénzt minimálisan viszek magammal, iratokból egy adag mindig a szobában, a másik lehet max. nálunk, de a strandra pont nem kell irat (általában személyit és útlevelet is szoktam vinni magammal).
Köszönöm szépen a segítségeket.
Nápolyba utazunk,ott sokan mondják, hogy sok a zsebes.
De nem tudom a parton mennyire jellemző a lopás.

válasza:

válasza:

válasza:Köszönöm a kedves válaszokat.
#6-os, köszi a tippet. A fizetős strandokon esetleg értékmegörző is van,vagy csak biztonságosabb,mint a szabadstrand?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyik éri meg anyagilag, szinvonalban, összességében?
Aki volt kérem írja le tapasztalatait a hellyel kapcsolatban, parkolási lehetőség, az éttermekben beszélnek magyarul ott? Fel van töltve a parttól számítva valemeddig homokkal a víz?
Augusztus 24-én 10 napra tervezem a nyaralást és a tengerpart 150-200 km-es körzetében szeretnék nemcsak tengerparton lenni, hanem megnézni a közeli látnivalókat, szép természeti kincseket, történelmi helyeket, épületeket, városokat. Ahol jó idő van, mégsem az a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!