Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha tenger mellett nyaraltok,a...

Ha tenger mellett nyaraltok,a parton hogyan oldjátok meg az értékeitek megörzését? Mivel csak ketten megyünk,szeretnénk együtt bemenni a vízbe.

Figyelt kérdés
Sajnos az nem opció, hogy a szálláson hadjuk,mert messzebb van a part,és legalább a telefon fontos lenne.
júl. 8. 08:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Helytöl függ. Európában nem szoktunk problémát csinálni, minding minimális kp van nálunk. Mindkettönknek Wise kártyája van, azt szoktuk használni, és általában mindig csak az egyik van nálunk. Ha az egyikönkét ellopnák vagy elhagynánk, akkor gyorsan átküldjük a pénzt a másikéra, és az elveszettet letiljuk. Személyes iratokat strandra nem szoktunk vinni. Telefonnal általában azt csináljuk, hogy a ruáink közé rakjuk, amit a törülközö alá rakunk, de semmiképp sem a táskába. Amúgy meg nem nagyon szoktunk strandolni, vagy ha igen, akkor általában nehezebben megközelíthetö, eldugottabb strandokat keresünk fel, ahol senki nincs, vagy csak nagyon kevesen. Brazíliá volt az egyetlen, ahol nem kockáztattunk, és felváltva mentünk be a vízbe.
júl. 8. 09:10
 2/20 igazadvan ***** válasza:
93%
Simán eldugom, a balcsin, vagy valamelyik magyarországi strandon jobban tartok tőle, hogy piszkálja valaki, a horvát, görög, olasz, stb beacheken kevésbé tartok tőle, hogy a német-olasz miegyéb turisták pont az én cuccaimmal fognak foglalkozni.
júl. 8. 09:39
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
A jó öreg lopásgátló törülközővel, illetve azzal, hogy nincsenek drága cuccaim, így aki lopni akar, valószínűleg nem tőlem fog.
júl. 8. 09:42
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

Simán a parton hagyom a telefont.

Az enyém egy 2 éves Samsung, fénykorában sem csúcskategóriás darab, a kutyának nem kellene :)

Pénzt minimálisan viszek magammal, iratokból egy adag mindig a szobában, a másik lehet max. nálunk, de a strandra pont nem kell irat (általában személyit és útlevelet is szoktam vinni magammal).

júl. 8. 09:45
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeket.

Nápolyba utazunk,ott sokan mondják, hogy sok a zsebes.

De nem tudom a parton mennyire jellemző a lopás.

júl. 8. 09:49
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek fizetös strandra, vagy városon kívüli strandokra, ott semmi probléma nem lesz. A Bagno Elena ha jól emlékszem 10-15 EUR per fö (azóta ez már lehet változott), amihez kaptok napágyat is. Annyit sztem megér a lelki nyugalom, és van személyzet, ellenörzött bejárat...stb.
júl. 8. 10:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Horvátországba járunk nyaralni, mindig máshova az országon belül, de még soha senki nem nyúlt a cuccunkhoz. Amúgy iratok, bankkártya nincsenek ilyenkor nálunk, kp minimális, amennyi kellhet napközben a strandbüfében. Telefont be szoktam rakni a törölközők alá/közé, de már van ilyen vízálló nyakbaakaszthatós tok is, amivel magaddal viheted a vízbe.
júl. 8. 10:29
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha nincs értékmegőrző akkor a ruhák között szoktuk hagyni, nem táskában. De gondoltam arra, hogy kellene venni műanyag dobozt és abban beásni a homokba a törölköző alatt.
júl. 8. 11:29
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat.

#6-os, köszi a tippet. A fizetős strandokon esetleg értékmegörző is van,vagy csak biztonságosabb,mint a szabadstrand?

júl. 8. 11:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hova mész. Most jöttem haza Teneriféről ott simán kint hagyták az Iphone-t az emberek látható helyen. Teljesen biztonságos. Nápoly belvárosi strandján mondjuk nem hagynám kint. Amúgy vízálló tok aztán mehet veletek a vízbe.
júl. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy hét az olasz tengerparton, vagy egy hét Siófokon, Balaton mellett?

Melyik éri meg anyagilag, szinvonalban, összességében?

Ki volt már Romániában Arad mellett a plaja ghioroc nevű strandon?

Aki volt kérem írja le tapasztalatait a hellyel kapcsolatban, parkolási lehetőség, az éttermekben beszélnek magyarul ott? Fel van töltve a parttól számítva valemeddig homokkal a víz?

Milyen szépséges tengerpart közeli úticélt ajánlotok nyaraláshoz, ahol nincs 40 fok, és lehet fürdés mellett szép helyeket is meglátogatni?

Augusztus 24-én 10 napra tervezem a nyaralást és a tengerpart 150-200 km-es körzetében szeretnék nemcsak tengerparton lenni, hanem megnézni a közeli látnivalókat, szép természeti kincseket, történelmi helyeket, épületeket, városokat. Ahol jó idő van, mégsem az a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!