Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kisgyerekkel Horvátországba...

Kisgyerekkel Horvátországba érdemes úgy menni hogy külön vesszük meg az autóbusz jegyet és külön foglalunk szállás?

Figyelt kérdés
Volt már így valaki vagy nagyon macera? Utazási irodával kényelmesebb lenne, de hátha van olcsóbb megoldás..
2016. jún. 19. 19:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
3,5 ha lenne autó akkor azzal mennénk. Vagyis kölcsön lenne de az meg elég macera..?
2016. jún. 19. 21:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Jaaj.Gondolom azért van arany középút is, szégyen gyalázat hogy nincs autónk. :)
2016. jún. 19. 22:02
 13/24 A kérdező kommentje:
Az olcsóbban és az olcsón között érzed a különbséget?
2016. jún. 19. 22:04
 14/24 A kérdező kommentje:
Lehet tudni hogy melyik utazási iroda?
2016. jún. 19. 22:17
 15/24 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, szerintem tőlem kérdeztél. :)

A Grand tours-szal megyünk, csak egy helyre visznek Horvátországba, Porecbe. Már voltunk ott többször anno régen, és mivel most lesz kétéves a kislányunk és iszonyat energiákkal bir, ezért "csak" Horvátországba megyünk, mivel ez nincs olyan messze. (relativ ugye, de mi Görögországba járunk egyébként)

Ez most igy nagyon megéri a kaja miatt,partközeli apartmanokban.

2016. jún. 20. 07:48
 16/24 anonim ***** válasza:

Hihi, én is a Grand tours-t írtam neki... :-)

4,8 vagyok (én meg azt hittem, tőlem kérdezte :D)

2016. jún. 20. 08:55
 17/24 A kérdező kommentje:
Semmi baj köszönöm! A szállás, kaja ott milyen mert úgy rémlik legkondi nincs, nagyon fullasztó vagy el lehet viselni?
2016. jún. 20. 08:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Valóban nincs légkondi, de ott bőven elég az ajtó nyitva hagyása éjjelre, 3x voltunk, de még sosem volt fullasztó hőség. Pedig mi Görögországban hozzá vagyunk szokva, hogy folyton megy a légkondi, itt azért más a klima

A fp-s kaja isteni, sehol nem kértünk még sose fp-t, itt viszont nem lehet kihagyni, főleg ha valaki tisztában van a horvát kaják áraival. Rengeteg féle van mind reggelire mind vacsira, finomak, és korlátlan az ital és édességfogyasztás is mellé.

Mi most összességében a gyerek miatt választottuk ezt a megoldást, az apartmantelep elég gyerekbarát, közel a tengerhez, és eleve Porec itthonról sincs olyan messze.

2016. jún. 20. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:
De ha még autóra sincs pénzetek (ami egyáltalán nem szégyen) akkor miért akartok Horvátországba menni?
2016. jún. 20. 21:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valakinek nincs autója, még mehet külföldre nyaralni, okés, hogy macerás gyerekkel, de higgyétek el, hogy nagyon sokan nekivágnak busszal is, mert a tengerhez szeretnének menni. Horvátország nincs messze, és balatoni árai vannak.(sőt, találni olcsóbb szállásokat is, ha időben foglal az ember)
2016. jún. 20. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!