Kisgyerekkel Horvátországba érdemes úgy menni hogy külön vesszük meg az autóbusz jegyet és külön foglalunk szállás?
9-es vagyok, szerintem tőlem kérdeztél. :)
A Grand tours-szal megyünk, csak egy helyre visznek Horvátországba, Porecbe. Már voltunk ott többször anno régen, és mivel most lesz kétéves a kislányunk és iszonyat energiákkal bir, ezért "csak" Horvátországba megyünk, mivel ez nincs olyan messze. (relativ ugye, de mi Görögországba járunk egyébként)
Ez most igy nagyon megéri a kaja miatt,partközeli apartmanokban.
Hihi, én is a Grand tours-t írtam neki... :-)
4,8 vagyok (én meg azt hittem, tőlem kérdezte :D)
Valóban nincs légkondi, de ott bőven elég az ajtó nyitva hagyása éjjelre, 3x voltunk, de még sosem volt fullasztó hőség. Pedig mi Görögországban hozzá vagyunk szokva, hogy folyton megy a légkondi, itt azért más a klima
A fp-s kaja isteni, sehol nem kértünk még sose fp-t, itt viszont nem lehet kihagyni, főleg ha valaki tisztában van a horvát kaják áraival. Rengeteg féle van mind reggelire mind vacsira, finomak, és korlátlan az ital és édességfogyasztás is mellé.
Mi most összességében a gyerek miatt választottuk ezt a megoldást, az apartmantelep elég gyerekbarát, közel a tengerhez, és eleve Porec itthonról sincs olyan messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!