Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerülne a nyaralásunk...

Mennyibe kerülne a nyaralásunk kb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal vendéglátózunk, tehát nincs sok időnk együtt a nyáron,és hazdagok sem vagyunk. Görögországon belül mennénk nyaralni, szeptember eleje felé,nyilván amikor olcsóbb. Autóval,önellátásos apartmanba,semmi luxus, csak egy kis pihi. Szerintetek kb. mennyi pénzt tegyünk félre addig? Helyszínen tudnánk már csak apartmant foglalni? Eddig az Apollon Travellal utaztunk ,busszal a családommal a görögökhöz hatszor és tudom , hogy náluk a szállást már márciusban le kellett volna foglalni. Nekünk meg akkor végképp megvan húzva a gatyaszíj. Mennyibe kerülne a helyszíni szállás egy hétre vagy 10 napra kb? Nagyon szépen köszönöm
2016. jún. 25. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne utazasi irodaval menj!!! Egyreszt mar most nezegethetsz szallasokat az airbnb-n, a tripadvisoron, a bookingon... Ha talalsz olyat ami megtetszik es arban is megfelel, lefoglalhatod es legtobbszor akkor fizetsz amikor kicsekkolsz. De azt is tutinak tartom, hogy ha szeptemberben mentek, tehat utoszezonban, millio es egy szallashely kozott valogathasz a helyszinen. Es valoszinu kedvezobb arban is lesz mint ha irodaval mennetek.

Azt tudom hogy pl. Kretan juliusban (foszezon) lakasmerettol fuggoen 450-800 euro kozott lehet apartmant berelni. De nyilvan Kreta joval dragabb mint mondjuk a Chalkidiki felsziget. Es a szezon vegen ott is olcsobb.

Bolti, ettermi arak kb a budapestieknek / balatoniaknak felelnek meg.

Ezen felul persze minden attol fugg, hogy milyen jellegu ellatast szeretnetek, hanyszor enni egy nap, stb. Pl reggel egy kiados reggeli amit a boltban vesztek, delben egy giros pitaban vagy gorog salata, este egy korrekt vacsora etteremben ezzel szerintem 40 euro/fo/ napbol kihozhato a napi etkezes, de talan meg kevesebbol is, ha az etteremben nem koltotok annyit (oda szamoltam egy huszast fejenkent). Ha pl este magatoknak foztok akkor ez az ar szepen lejjebb tornazhato.

Emellett pedig nyilvan attol is fugg, milyen programokat akartok, napkozben viz, fagyi, ilyesmi...

2016. jún. 25. 06:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem mennék autóval, hosszú, fárasztó és nem is olcsó. Menjetek repülővel, vagy menjetek autóval, de közelebb, pl. Horvátországba.
2016. jún. 26. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Repülőre nem merek szállni, autóval meg ott voltunk 13 óra alatt Stavrosba fél éve,plusz azért szeretnénk azzal menni, mert szeretnénk bolyongani a félszigeten.:) Chaldikira mennénk.:) nem vagyunk magyon költekezősek, abból kifolyólag ,hogy én nem iszok alkoholt, ezzel sokat spórolok.:) mivel annyira nem rajongok a mediterrán ételekért, így az a megoldás is tetszik, ahogy eddig csináltuk, vittünk kiagunkkal fagyasztott melegételt, amit ebédkor kiolvasztottunk, és megettük az apartman balkonján. Szóval egyszerű esetek lennénk , csak eddig nekem szüleim fizették ,most meg én fogom, és nem tudom , hogy jönne ki.
2016. jún. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!