Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Keszthelyiek, a keszthelyi...

Keszthelyiek, a keszthelyi vasútállomástól hogy lehet eljutni gyalog Szendrey Júlia szülőházáig?

Figyelt kérdés

2025. aug. 3. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy kijössz az allomasról elindulsz egyenesen a buszpályaudvar mellett a mártírok útján.

Balra fordulsz a Balaton múzeum mellett ott lesz egy körforgalom. Jobbra a Szemt miklós utcá kell végigmenni a lakótelepen. Innen sokat csak egyenesen kell menni, amikor vége a lakótelepnek kavicsos úton ugyanúgy egyenesen amíg el nem éred a fenyves sort. Már látni fogod messziről mert csak szántóföld mellett mész.

Fenyves sornál balra fordulsz és itt hamar odaérsz a Szendrey telepre ahol baloldalon látni fogod kitáblázva a szülőházat.

Egyébként google mapsod nincs?

2025. aug. 3. 10:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hogy leírtad.Igen,van Google Maps-om,-és használom is-de számtalanszor előfordult,hogy nem az egyszerűbb utat mutatta,hanem egy jóval bonyolultabbat....ezért gondoltam,hogy a helyieknek van valami egyszerűbb,gyorsabb megoldása.
2025. aug. 3. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Most megnéztem, tényleg más utat mutat mint amit írtam. Az is jó több felé is el lehet menni, én nem úgy mennék oda. Ráadásul lemaradnál a fenyvessori sétáról, amin akár Szendrey Júlia is biztos sokat ment.
2025. aug. 3. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2025. aug. 3. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Tapolcán a lehetséges látnivalók (pl Malom-tó), milyen távolságra vannak gyalog a vasútállomástól?

Esetleg tudnátok viszonylag olcsó étkezési lehetőséget is ajánlani Tapolcán? Hamburgeres, büfé, stb

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!