Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Az osztályfőnökünk a Sobri...

Mrc.ann. kérdése:

Az osztályfőnökünk a Sobri Jóska élményparkba szervezi a 2 napos osztálykirándulásunkat (11-es osztály vagyunk). Jó hely? Ideális a mi korosztályunk számára?

Figyelt kérdés

2025. szept. 16. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Van szerintem ott olyan játék, amit ti is élveznétek, de az ugye kérdéses hogy mit fizet az osztály "központilag". Nézzétek meg a honlapot, van ott sokminden.
2025. szept. 16. 13:28
 2/3 Kései Sirató ***** válasza:
92%
Igen, szerintem nem fogtok unatkozni.
2025. szept. 16. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem egy ilyen gagyi park méltatlan egy osztálykirándulásra.

Menjetek egy rendes városba ahol millió látnivaló van, ne valami hülyegyerek helyre.

2025. szept. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Miért nincs az Aranypart expresszen idén 1.osztály?

Augusztus közepén szeretnénk lemenni a Balatonra de ahogy nézem 1.osztály nincs...és nem csak akkor hanem ha 1 hét múlva szeretném lefoglalni a helyeket akkor sincs...ennyire spórolnak vagy mivan?

Milyen osztálykirándulási program ajánlott egy középiskolás osztálynak?

Az osztályfőnök sajnos nagyon egyszerű ember, nem is szeretne minket annyira elvinni idén egy napra sem, így ránk maradt a szervezés. Azonban eddig a legtöbbet elutasította, kifogytunk az ötletekből. Esetleg tudtok jó programokat ajánlani a Dunántúl térségében?

Mi az a kocsiosztály-különbözeti jegy?

Jegyet vásároltam volna vonatra, és két ajánlatot dobott be. A különbség az, hogy az egyikben van egy ilyen nevű jegy, a másikban pedig nincs. Mi az a kocsiosztály-különbözeti jegy? Nekem az miért jó, vagy miért hátrányos ha nincs?

Hova menjünk osztalykirandulasra?

Nyíregyházi iskolában 16-18 éves diákok. Az osztály nagyrésze nem szeretne nagy városba menni, inkább valami erdős, faházas sztorit akarnak sutogetesi lehetoseggel. A közelben mondjuk egy hegymaszasi lehetőség is jó lenne és pár látnivaló. Ha tudtok akkor néhány infót,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!