Az osztályfőnökünk a Sobri Jóska élményparkba szervezi a 2 napos osztálykirándulásunkat (11-es osztály vagyunk). Jó hely? Ideális a mi korosztályunk számára?

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem egy ilyen gagyi park méltatlan egy osztálykirándulásra.
Menjetek egy rendes városba ahol millió látnivaló van, ne valami hülyegyerek helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Augusztus közepén szeretnénk lemenni a Balatonra de ahogy nézem 1.osztály nincs...és nem csak akkor hanem ha 1 hét múlva szeretném lefoglalni a helyeket akkor sincs...ennyire spórolnak vagy mivan?
Az osztályfőnök sajnos nagyon egyszerű ember, nem is szeretne minket annyira elvinni idén egy napra sem, így ránk maradt a szervezés. Azonban eddig a legtöbbet elutasította, kifogytunk az ötletekből. Esetleg tudtok jó programokat ajánlani a Dunántúl térségében?
Jegyet vásároltam volna vonatra, és két ajánlatot dobott be. A különbség az, hogy az egyikben van egy ilyen nevű jegy, a másikban pedig nincs. Mi az a kocsiosztály-különbözeti jegy? Nekem az miért jó, vagy miért hátrányos ha nincs?
Nyíregyházi iskolában 16-18 éves diákok. Az osztály nagyrésze nem szeretne nagy városba menni, inkább valami erdős, faházas sztorit akarnak sutogetesi lehetoseggel. A közelben mondjuk egy hegymaszasi lehetőség is jó lenne és pár látnivaló. Ha tudtok akkor néhány infót,...
3-4 napra mennénk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!