Miért jön ilyen sok külföldi turista Budapestre?
Általában
Figyelt kérdés
Itt élek a XX. kerületben és konkrétan nem értem, mit szeretnek ebben a városban annyian. Unalmas panellakások, jellegtelen kertvárosok. Szerintem messze Európa legunalmasabb fővárosa Budapest.
Mert olcsó, és mert a magyar lányok, ha megtudják, hogy külföldi vagy, már teszik is szét a lábukat. Pest a legundorítóbb város, ahol valaha jártam, maga a város miatt kevesen jöhetnek.
okt. 29. 18:26
13/21 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
A legtöbb turista "melyik országban nem jártam még" alapon választ úticélt. Ebben Magyarország egy pár napos budapesti tartózkodással nagyon könnyen elérhető és egyszerűen kipipálható a nyugatiaknak épp úgy mint az ázsiaiaknak.
Nyilván nem azért jönnek, mert kifejezetten érdeklődnének a szocreál építészet, a finn-ugor nyelvek vagy a dunai hajózás iránt. Ha a Kossuth téren kertitörpe múzeum lenne Parlament helyett azt is épp ugyanúgy megnézné több millió turista.
okt. 29. 21:02
14/21 anonim válasza:
Sok turista nem célzottan csak Budapestre jön, hanem beiktatja egy közép-kelet-európai trip-be, pl. Bécs-Budapest-Prága. Közel vannak egymáshoz, és viszonleg olcsón lehet közlekedni a térségben, vannak opciók is (busz, vonat, repülö). Egyébként akarhány külföldivel beszélek a nagyvilágban, mindenki isteníti Budapestet, aki járt itt, és egyébként szerintem is egy jó turisztikai desztináció: az építészete, a történelme, a konyhája, az éjszakai élete sztem kiemelkedik európai szinten, ott vannak a fürdök is.
okt. 30. 10:09
15/21 anonim válasza:
1.: Konkrétan külföldiek is megjegyzik, hogy átlátják az árfolyamot és drágák vagyunk. Úgyhogy ez a komment valami másik dimenziót mutat.
okt. 31. 09:42
16/21 anonim válasza:
Amerikai magyarként:
Budapest gyönyörű a belváros építészetével s a Dunával!
Az emberek kedvesek,segítőkészek.
A sok,babát toló,terhes anya képe reménységet sugároz a jövőben.
Viszonylag kevés a bevándorló s ettől biztonságosnak tűnik.
okt. 31. 16:27
17/21 anonim válasza:
16.-s ezt a szert mennyiert adjak amerikaban?
okt. 31. 17:09
18/21 anonim válasza:
#17!
Tudom,a "hülyeßég" egy állapot,de azért sajnállak.
Kérdező!
Ha a fórumozók véleményét kérdezted, kérlek áruld el miért értéktelen az én véleményem?
Netán ez nem kérdés volt, hanem egy elfogult,értéktelen vélemény hazám fővárosáról kérdéssé tekerve?
okt. 31. 18:35
19/21 anonim válasza:
Nyilván senki nem a te putri lakhelyedre kíváncsi, kérdező.
okt. 31. 20:07
20/21 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: nem a XX. kerületbe mennek a turisták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!