Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért jön ilyen sok külföldi...

Miért jön ilyen sok külföldi turista Budapestre? Általában

Figyelt kérdés
Itt élek a XX. kerületben és konkrétan nem értem, mit szeretnek ebben a városban annyian. Unalmas panellakások, jellegtelen kertvárosok. Szerintem messze Európa legunalmasabb fővárosa Budapest.

okt. 29. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

Hová menjenek? Ámerikába?

[link]

okt. 29. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Mert olcsó, és mert a magyar lányok, ha megtudják, hogy külföldi vagy, már teszik is szét a lábukat. Pest a legundorítóbb város, ahol valaha jártam, maga a város miatt kevesen jöhetnek.
okt. 29. 18:26
 13/21 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
64%

A legtöbb turista "melyik országban nem jártam még" alapon választ úticélt. Ebben Magyarország egy pár napos budapesti tartózkodással nagyon könnyen elérhető és egyszerűen kipipálható a nyugatiaknak épp úgy mint az ázsiaiaknak.

Nyilván nem azért jönnek, mert kifejezetten érdeklődnének a szocreál építészet, a finn-ugor nyelvek vagy a dunai hajózás iránt. Ha a Kossuth téren kertitörpe múzeum lenne Parlament helyett azt is épp ugyanúgy megnézné több millió turista.

okt. 29. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok turista nem célzottan csak Budapestre jön, hanem beiktatja egy közép-kelet-európai trip-be, pl. Bécs-Budapest-Prága. Közel vannak egymáshoz, és viszonleg olcsón lehet közlekedni a térségben, vannak opciók is (busz, vonat, repülö). Egyébként akarhány külföldivel beszélek a nagyvilágban, mindenki isteníti Budapestet, aki járt itt, és egyébként szerintem is egy jó turisztikai desztináció: az építészete, a történelme, a konyhája, az éjszakai élete sztem kiemelkedik európai szinten, ott vannak a fürdök is.
okt. 30. 10:09
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
1.: Konkrétan külföldiek is megjegyzik, hogy átlátják az árfolyamot és drágák vagyunk. Úgyhogy ez a komment valami másik dimenziót mutat.
okt. 31. 09:42
 16/21 anonim ***** válasza:
10%

Amerikai magyarként:

Budapest gyönyörű a belváros építészetével s a Dunával!

Az emberek kedvesek,segítőkészek.

A sok,babát toló,terhes anya képe reménységet sugároz a jövőben.

Viszonylag kevés a bevándorló s ettől biztonságosnak tűnik.

okt. 31. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
16.-s ezt a szert mennyiert adjak amerikaban?
okt. 31. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

#17!

Tudom,a "hülyeßég" egy állapot,de azért sajnállak.

Kérdező!

Ha a fórumozók véleményét kérdezted, kérlek áruld el miért értéktelen az én véleményem?

Netán ez nem kérdés volt, hanem egy elfogult,értéktelen vélemény hazám fővárosáról kérdéssé tekerve?

okt. 31. 18:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván senki nem a te putri lakhelyedre kíváncsi, kérdező.
okt. 31. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok egy titkot: nem a XX. kerületbe mennek a turisták.
nov. 1. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!