Zalába szeretnék utazni. Miket nézzek meg ott?
Figyelt kérdés
Persze főként a kisfaluk érdekelnek, meg a táj, de ajánljatok valami látnivalót is. Köszi. :)nov. 6. 10:28
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Zalaegerszegen nagyon szép skanzen van. Egy délelőttöt érdemes rászánni.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Göcsej nagyon szép. A Patóhegyi borházfaluban aludtunk, onnan kirándultunk. Érdemes megnézni az olajütőt Milejszegen, a Hohoho halsütödét Kustánszegen egy tókerülő túra után, Nován a templom suttogó boltíve érdekes. A majdnem minden faluban megtalálható szoknyás haranglábak, a himbás olajkutak különlegesek. A falunevekért különösen oda voltam, mintha egy Lázár Ervin mesében olvasta volna őket az ember (Babosdöbréte, Lickóvadamos). Zegen tényleg jó a skanzen, a TV-toronyban a kávé. Április végén az Azáleás völgyet érdemes megnézni, rövid, de szép séta.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Már megfelelték, egy kicsit off. Nekem a legszebb pont az volt, ahol a pamziós elköszönt tőlünk. Kerékpártúrán voltunk ott. Az utolsó napon egy darabon jött velünk. És ezzel vált el:
- Vigyétek jó hírét Zalának!
5/5 anonim 

válasza:

válasza:4. vagyok. Lehet, panziós volt? 😀
Göcseji falumúzeum, keszthelyi kastély, bivalyrezervátum, Rezi vár, Kis-Balaton, Tátika vára és még rengeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!