Szoktatok kivenni olyan szállást, ahol nincs jacuzzi, hidromasszázskád, dézsa, medence vagy ilyesmi? Vagy ezek nélkül már esélytelen?
Figyelt kérdés
jan. 10. 18:21
1/12 anonim 

válasza:

válasza:Jah simán. Attól függ mi az utazás célja. Amikor pl üzleti út és a cég fizeti ott alap hogy legyen minden is mert esténként amikor a szálláson vagyok azt élvezzem már, de amikor a családdal megyünk valahova és csak este leszünk a szálláson ott nem feltétel persze nem baj ha van.
3/12 anonim 

válasza:

válasza:Sosem vettem ki ilyen "extra" szállást. Ha utazom, a környékre vagyok kíváncsi, a szálláson szinte csak alszom. Ott lényegében csak egy saját szoba kell saját fürdővel. Inkább a min. teakonyha az, ami számomra fontos, mert ilyenkor is én szeretek főzni, sem az időt, sem a pénzt nem szeretem éttermi étkezésre pazarolni.
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem, csak a legolcsóbb minimál szállásokat szoktam, mert ha megyek valahova, akkor van programom és ott leszek. De újabban már azt ae szoktam, mert a legolcsóbb szállás is drágább mint az országbérlet, jobban megéri hazautazni és másnap vissza, ha kell.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom, mert foglaláskor soha nem nézem ezeket.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Attól függ mi a cél. Ha pl városnézős, kirándulós kirándulás, akkor nem érdekelnek ezek. Ha chillelősebb vagy pl nyáron a nagy melegben vagyunk, akkor kell.
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Ritka az, hogy ilyen helyre megyünk. Általában nem a szálláson döglés az utazás célja, de néha ilyen is van.
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem, úgyis csak aludni megyek oda. Legyen tiszta, kényelmes, nyugodt, kb. ennyi az igényem.
9/12 igazadvan 

válasza:

válasza:Sosem hiányzik, ha wellnesezni akarok akkor úgyis fürdőbe megyek, vagy használom a hotel wellness-részlegét, ha van,
10/12 anonim 

válasza:

válasza:Sőt. Többnyire olyat veszünk ki, ahol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!