Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Thermal Hotel Visegrád. Mi a...

Thermal Hotel Visegrád. Mi a vélemény? Foglaltam helyet, sok rosszat hallok de már nem visszamondható

Figyelt kérdés

márc. 31. 07:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Májusban megyünk de megírom mindenképp
ápr. 6. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Az jó lesz. Érezzétek jól magatokat!
ápr. 7. 00:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Zseniális volt a hotel. Medencékben meleg melegebb vizek, étterem minden nap minden étel remek ízvilág, a személyzet egytől egyik tisztelettudó rendes, ilyen még nem is volt. El se hittük. Minden remek
máj. 4. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kösz, hogy megírtad. Örülök, hogy jó volt.
máj. 4. 22:08
 15/15 Kései Sirató ***** válasza:
Nekünk nagyon tetszett. Szép helyen van a hotel, a Duna parton. Jó volt a kaja is, bő választékkal, a wellness is szuper. Szerintem jó választás, mi nagyon jól éreztük magunkat.
máj. 6. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni Budapestről a visegrádi Fellegvárhoz / királyi palotához tömegközlekedéssel?

Tudom, Google, de ellentétes infókat találtam: - A Google azt írja, hogy Nagymarosnál le kell szállni és több mint egy órát gyalogolni. - A Wiki azt írja, hogy jár oda busz, de csak májustól üzemel, ilyenkor nem. - A hivatalos menetrend meg nem ír semmi ilyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!