válasza:

válasza:A Kálvária sgt. felőli vége egészen nyugodt, legfeljebb kicsit zajos, de közel sem egy Blaha.
A Cserepes sor felőli vége… ott kicsit több a kannibál, de amióta rehabilitálják azt környéket ott sem túl vészes.

válasza:#4 szerintem te kevered valamivel. A Nemes Takács nem merőleges a Kálváriára.
Viszont a belső vége környékén általában sok az egyetemista. (Mármint napközben. Kocsmázni nem ott szoktunk. 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék majd menni fodrászhoz,segítsetek akár egy linkkel is,hogy mennyibe kerül most egy hajvágás. Mindenkinek köszönöm a segítségét,természetesen mennek a zöld pipák. Minden hozzászólást elolvasok,hogy megéri-e,ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. Az...
Egészen pontosan a Lendvai utca déli része és a Pozsonyi (temető mögötti) utca érdekel. Kell aggódni amiatt, hogy a hírhedt Honvéd határáról van szó? Leginkább a kóborkutyáktól tartok, nem is a bennszülöttektől. Ha valakinek van infója, megköszönöm, ha ír! :)
Sziasztok! Lakás vásárlást tervezek Szegeden és az Árvíz utca Rókusi krt. felé eső részében (nem pont a végén) találtam is egy ígéretes újépítésűt. Érdekelne viszont, hogy mennyire csendes, biztonságos?
Költözés előtt állok párommal és nem jártunk még ezen a városrészen. Eddig voltunk a Dugonics-és Széchenyi tér mellett, az első tetszett mert egy nagyon csendes házat fogtunk ki, az utóbbi annyira nem, mert nem tudtuk, hogy bulikörnyék a DOKK és társai miatt. Milyen...
Szeptembertől Szegeden fogok tanulni, és oda költözöm. Az érdekelne, hogy Kálvária sugárúton mennyire biztonságos? Milyen környék? Sötétedés után is szeretnék kilépni a házból.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!