válasza:Nagyobb városok mind drágák.
Egyébként Tihany a legszebb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Mi lenne a megoldás? Max 120 ezer Ft-os nyaralásról lenne szó fejenként. Terveztük, hogy nyaralunk 5 napot belföldön. Most hagyta ott a munkahelyét és nincs elég pénze. Tavaly nem is dolgozott, de a rokona adott neki pénzt (rezsire). Abból jött nyaralni. Vagy vegyen...
Egerben a felsőváros részen lakom El szoktam menni sétálni és futni a környékre Pár napja ott voltam a szélén, tudom hogy az a cigány gettó Egerben és látszik is, de közel sem olyan durva mint egy borsodi durva putri Pár percig álltam ott, egy házból hallottam...
Egyedül megyek le a Balatonra. Sose nyaraltam így de gondoltam kipróbálom. Este majd el akarok menni sétálni meg beülni valahova. Mennyire ajánlatos egyedül elmenni egy bárba akár? Ilyenkor kiszemelik az embert ráadásul ha fiatal nőről van szó?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!