Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Lesz valaha lehetőség civil...

Lesz valaha lehetőség civil személyeknek is belépni és körül nézzni ebbe az épületbe amit Magyar Péter mutatott be?

júl. 9. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A bemutatás (május) óta látogatható:

[link]

júl. 9. 09:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Oh köszi.
júl. 9. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen már lehet
júl. 9. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már lehet, persze, csak időpontot kell foglalni.
júl. 12. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még egyetlen szabad időpontot nem találtam!
júl. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet az, hogy az Instagram akaratomon kívül a nevemben követésre jelöl egy csomó ismeretlent? Van arra lehetőség, hogy ezen ismeretlen...

Már többszáz ilyen személyt követek. Ennek folyományaként csak úgy ömlenek az oldalamra a nem kívánt fotók és kis videók. Elkezdtem egyesével megszüntetni a személyek követési lehetőségét, de ezek nagy száma miatt reménytelennek tűnik.... A jelenlegi oldalamat nem...

Hogyan és holtudnék pelenka forgalmazási munkát vállalni?

Eggyáltalán van ilyen lehetőség? Azért gondolom hogylehet mivel rengeteg oldalon található hogy forgalmazzák magán személyek pl eldobható mosható pelenkát!

Milyen minősítésű adatnak számít a lakcímkártya? Van-e következménye ha nem a valós adatokat tartalmazza? Lehetőség szerint csak jogi végzettségű...

bírósági tárgyaláson a vádlott tanújának személye nem volt azonosítható ennek kapcsán adatai megszerzésére rendőrségi nyomozás indult.az így beazonosított személy egyik a nyomozásban kiderített címen sem tartózkodik azaz a megszerzett adatok fiktívek.a rendőrségi...

Milyen lehetőségei vannak olyan személyeknek akiknek se lakásuk se munkahelyük mert elvesztették a munkájukat?

Olyan problémával állok szemben amit jelenleg Élet/halál fontosságúra sorolnék. Elvesztettem az állásomat és az albérletemet és jelenleg egy ismerősömnél vagyok aki annyiban tud segiteni hogy "szállást ad" picit több mint 1 hónapra(amiből eltelt már 2 hét ami...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!