Lesz valaha lehetőség civil személyeknek is belépni és körül nézzni ebbe az épületbe amit Magyar Péter mutatott be?

válasza:A bemutatás (május) óta látogatható:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már többszáz ilyen személyt követek. Ennek folyományaként csak úgy ömlenek az oldalamra a nem kívánt fotók és kis videók. Elkezdtem egyesével megszüntetni a személyek követési lehetőségét, de ezek nagy száma miatt reménytelennek tűnik.... A jelenlegi oldalamat nem...
Eggyáltalán van ilyen lehetőség? Azért gondolom hogylehet mivel rengeteg oldalon található hogy forgalmazzák magán személyek pl eldobható mosható pelenkát!
bírósági tárgyaláson a vádlott tanújának személye nem volt azonosítható ennek kapcsán adatai megszerzésére rendőrségi nyomozás indult.az így beazonosított személy egyik a nyomozásban kiderített címen sem tartózkodik azaz a megszerzett adatok fiktívek.a rendőrségi...
Olyan problémával állok szemben amit jelenleg Élet/halál fontosságúra sorolnék. Elvesztettem az állásomat és az albérletemet és jelenleg egy ismerősömnél vagyok aki annyiban tud segiteni hogy "szállást ad" picit több mint 1 hónapra(amiből eltelt már 2 hét ami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!