Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire várható el Budapesten...

Mennyire várható el Budapesten egy magyar embertől, hogy tudja, hol van Kőszeg?

Figyelt kérdés

aug. 4. 20:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem szavazást adni a kérdéshez 😭😭😭😭😭😭
aug. 4. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Háát határeset szerintem. Nem feltétlenül írnék le valakit azért, ha pl. nem tudja elhelyezni a térképen, de azért illene tudni. Legalább csak annyit, hogy Nyugat-Magyarország.
aug. 4. 21:38
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha pontosan nem is kell tudni, de azért nagyjából besaccolni, merre van, az elvárható!
aug. 4. 22:25
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Kőszeg a magyar történelem egyik ikonikus helyszíne, amely az általános iskolai történelem tananyag kötelező része.

De földrajz órán is elő kellett, hogy kerüljön a város neve, a szubalpin klíma, az ország legcsapadékosabb pontja, vagy az Írott-kő miatt.

aug. 5. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, hogy 16 éves koráig hogyan tanult. Ha nyolc éven keresztül járt elsőbe és két évig kisegítő iskolába, akkor nem fogja tudni, még akkor sem, ha ott lakik.
aug. 5. 01:24
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Hogy valahova Sopron és Szentgotthárd közé be tudja lőni, az szerintem elvárható.... kellene, hogy legyen.
aug. 5. 08:27
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Kb annyira mint merre van Kékestető.

Alapműveltség

aug. 5. 13:01
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
ELvárható és nem csak Budapesten
aug. 5. 16:02
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Budapesten nem kell iskolába járni,vagy mitől kiváltságos? :D
aug. 5. 18:18
 10/15 anonim ***** válasza:
15%
Semennyire
aug. 5. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Jól látja Orbán Ráhel, hogy Budapesten a turizmus nagy áttörése várható 2026/27-ben?

Orbán Ráhel a Trend FM vendége volt, ahol elmondta, hogy az idei év még mindig része a Covid utáni gyógyulási folyamatnak, bár a tünetek már csak kis mértékben érezhetők, előre tekintve pedig megállapítja, hogy 2025-től további növekedést várnak, de a nagy áttörést...

Jól tudom, hogy nem várható semmilyen vasúti fejlesztés a Keleti közelében és Budapesten a MÁV vonalain?

Nekem úgy tűnik, hogy Lázár Jánosnak nem fontos a vasút. Az első az autó. (Pl. repülőtérre) Nagyon elegem van Lázárból. Nagyon idegesít. Ha Budapesten nem tudják megcsinálni a pályát, akkor hogy lehet a belgrádi vasutat építeni??? Mellékvonalakat zártak be. Vitézy...

Szeptember 5. -én, szombaton milyen idő várható Budapesten?

Csak azért kérdezem, mert szinte mindenhol mást írnak. Lesz eső, vagy nem lesz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!