Bunkóság a repülőn Biomax antibakteriális légfrissítő sprayt fújnon a levegőbe?
Figyelt kérdés
nov. 1. 11:32
11/34 anonim 

válasza:

válasza:Ha ilyen antivirális szprét fújkálnál én még örülnek is.
12/34 anonim 

válasza:

válasza:Mindenféle sprayt bunkóság olyan helyen fújni, ahol több ember tartózkodik.
13/34 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon. És még örülhetsz, hogy ha nem fognak az út végén a biztonságiak várni.
14/34 anonim 

válasza:

válasza:Bunkóság igen és veszélyes is. Nem tudhatod, hogy vki allergiás rá vagy asztmás rohamot vált ki vkiből.
15/34 anonim 

válasza:

válasza:A túlnyomás muatt egyáltalán kijönne valami belőle?
16/34 anonim 

válasza:

válasza:#15 A kabinban normál légköri nyomást tartanak fent. Különben elég szarul éreznénk magunkat az utazás közben, hogy finoman fogalmazzak...
17/34 anonim 

válasza:

válasza:Fel sem viheted.
De ha igen, akkor sem fújkálhatnál a zárt térben. Bárki allergiás is lehet, stb.
Súlyos következményei lennének, potenciálisan terrorcselekmény veszély miatt is akár.
Ezt sehol sem engedhetnéd meg magadnak, csak otthon.
18/34 anonim 

válasza:

válasza:Persze hogy bunkóság bármit fújkodni zárt térben. Egyáltalán hogy jut eszedbe ilyesmi?
19/34 A kérdező kommentje:
Látod... simán :)))
nov. 3. 10:59
20/34 A kérdező kommentje:
Azért majd ha felvittem mesélek róla :) De várom a linket, ami megerősíti, hogy nem vihetem fel, köszi!
nov. 3. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!