Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Legközelebb hogyan kezeljem...

Legközelebb hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tegnap jöttem haza Dániából repülővel. Nagyon magas lázam volt, teljesen magamon kivűl voltam, csak arra emlékszem hogy mentem össze vissza (a biztonsági ellenőrzéskor sem voltam magamnál)

A kérdésem az hogy ha a biztonsági ellenőrzésen ezt látják, megtagadhatják az utazást?

márc. 3. 15:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyenkor azt nem lehet, hogy a reptéren megkérni egy biztonságist, hogy kisérjen át a biztonsági ellenőrzésen ?
márc. 5. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11: Az kellene még csak. Bocsesz, olyan xarul vagyok, hogy egyedül be se tudok szállni a repülőbe...
márc. 5. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Onnantól kezdve, hogy tudomásukra jut, hogy bármi kockázatot kell veled vállalni, már rezeg a léc. Ne rólad szól a játék, hogy átkísérjenek a repcsiig, hanem mi van ha a levegőben leszel rosszul. Gondolkodj már egy kicsit reálisan. A te szempontjaidon kívül millió más szempont is joggal létezik a világban. Szerinted megdícsérik majd a személyzetet amikor a te rosszulléted miatt le kelk szállniuk betervezettlenül? Logisztikázhatják 180 másik utas további sorsát, állíthatnak be új gépet, személyzetet 75 forint 60 fillérért. Akkor inkább szűrnek. Érted te miről van szó?
márc. 6. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem néztél elég katasztrófafilmet vagy átaludtad a covidot is.

Lázas beteg = potenciális fertőző beteg = aki a légiközlekedésből ki van zárva.

Makod volt hogy hazajutottál.

Ázsiából nem lett volna ilyen sima, ott még a mai napig kint vannak a testhőszkennerek.

márc. 6. 18:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, nekem megtagadták mert lázas voltam nagyon.
márc. 8. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!