Legközelebb hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza Dániából repülővel. Nagyon magas lázam volt, teljesen magamon kivűl voltam, csak arra emlékszem hogy mentem össze vissza (a biztonsági ellenőrzéskor sem voltam magamnál)
A kérdésem az hogy ha a biztonsági ellenőrzésen ezt látják, megtagadhatják az utazást?
márc. 3. 15:14
11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyenkor azt nem lehet, hogy a reptéren megkérni egy biztonságist, hogy kisérjen át a biztonsági ellenőrzésen ?
márc. 5. 16:09
12/15 anonim 

válasza:

válasza:#11: Az kellene még csak. Bocsesz, olyan xarul vagyok, hogy egyedül be se tudok szállni a repülőbe...
13/15 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Onnantól kezdve, hogy tudomásukra jut, hogy bármi kockázatot kell veled vállalni, már rezeg a léc. Ne rólad szól a játék, hogy átkísérjenek a repcsiig, hanem mi van ha a levegőben leszel rosszul. Gondolkodj már egy kicsit reálisan. A te szempontjaidon kívül millió más szempont is joggal létezik a világban. Szerinted megdícsérik majd a személyzetet amikor a te rosszulléted miatt le kelk szállniuk betervezettlenül? Logisztikázhatják 180 másik utas további sorsát, állíthatnak be új gépet, személyzetet 75 forint 60 fillérért. Akkor inkább szűrnek. Érted te miről van szó?
14/15 anonim 

válasza:

válasza:Nem néztél elég katasztrófafilmet vagy átaludtad a covidot is.
Lázas beteg = potenciális fertőző beteg = aki a légiközlekedésből ki van zárva.
Makod volt hogy hazajutottál.
Ázsiából nem lett volna ilyen sima, ott még a mai napig kint vannak a testhőszkennerek.
15/15 anonim 

válasza:

válasza:Igen, nekem megtagadták mert lázas voltam nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!