Tudnátok nekem segíteni? Hol a legbiztonságosabb és legérdemesebb venni repülőjegyet?
Figyelt kérdés
Manilába szeretnék utazni, még a pontos dátumot nemtudom mikor, de oda tervezek. Néztem már sok féle repülési oldalt de nem találtam pontosnak.tegnapelőtt 15:52
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Az adott légi társaság oldalán. Használj repjegy keresö oldalakat, hogy megnézd az árakat, meg egyáltalán kik repülnek oda, aztán menj fel a légi társaság oldalára, vagy töltsd le az appjukat és vedd meg ott. Javaslom most ne az Emirates/Qatar/Etihad jegyei között nézelödj, inkább Lufthansa, Turkish, kinai legi tarsasagok...stb. a biztosabbak most. Vagy nezz ra egy becsi indulásra is akar.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha el is akarsz oda jutni akkor Turkish ha el akarsz jutni de kicsit kalandosabban akkor a kinai legitarsasagok, ha nem problema hogy nem biztos hogy eljutsz akkor barmelyik europai (mind szar)
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Kizarolag a legitarsasag oldalan. Pl. ha Lufthansa repül oda, akkor a Lufthansa oldalan. Mindenkeppen megbizhato legitarsasagot keress. Pl. a Philippine Airlines nekem nem lenne eleg biztonsagos. Valoszinü at kell szallnod, lehet, hogy többször is. Akkor egy legitarsasagnal, a legbiztonsagosabbnal vedd meg egyben a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!