Az normális hogy a legolcsóbb jegy Ponta Delgada-ba júliusban 180 ezer forinttól kezdődik?

válasza:1. Július a főszezon kellős közepe = magas árak
2. Nem tudom híreket nézel-e mostanában, de a kerozin árak is az egekben, és ez meglátszik a repjegy árakon.
3. A Ryanair nemrégiben vonult ki Ponta Delgada-ról a magas reptéri adókra hivatkozva, gyakorlatilag fapadosok már nem nagyon repülnek oda, így az árverseny is csökkent.
4. A nyári repjegyeket így lassan májusban lefoglalni szerintem már egy kicsit késő, nehéz lesz már kifogni jó áron bármit is.
Szóval normálisnak nem mondanám a 180 ezres árat, de a fentiek eléggé megmagyarázzák a miértet.

válasza:

válasza:Ha előbb szólsz, megoldottuk volna kevesebből.
Most viszont már ez van.
Vígasztaljon a tény, hogy a június tele van filléres, értsd 5000 forintos repjegyekkel.
Menj máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Neztegetem oket vintiden is, csak sajnos amator vagyok es nem ertek hozza. A valaszokat elore is koszonom ♡
Szeretnék külföldre utazni de eddig nem találtam egy normálisat! Tavaly az IBUSZ-al voltam de az nem valami olcsó!
Ugy, hogy legyen benne fŏtt étel naponta. Fŏzni nem tudok.
Legyen az ruha, kaja, barmi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!