Július 19-étől induló vágányzár alatt lesz vonat, ami megáll Ferihegy megallóhelyen?
ChatGp szerint az Cívis Interrégiók meg fognak állni, de a linkelt pdf-ből nekem nem sikerült ezt az információt kihámoznom.
Valaki járatos ebben?

válasza:

válasza:

válasza:Minden vonat megáll, ami arra felé megy, ahogy eddig is. Nyilván az IC-k, amik Nagykáta felé mennek, azok nem fognak megállni Ferihegyen.
"de a linkelt pdf-ből nekem nem sikerült ezt az információt kihámoznom"
Megkeresed, hogy "Ferihegy", segítségképpen van mellé rajzolva egy kis repülő, végigköveted az ujjaddal jobbra a vonalát, és meglátod hogy az összes Cívis Interrégió induló és érkező időpontja ott van.

válasza:

válasza:4, hú de okos vagy
Ezrek mennek naponta Ferihegy vasútállomástól a reptérre, és senkinek nem jut az eszébe gyalog.
Kapcsolódó kérdések:
Miért kell buszra szálni Majsa és Halma között? Semmit nem csinálnak Majsa és Harkakötöny között, tehervonatok bezzeg mehetnek rajta miközben azok még nehezebbek is! Ha Külsőhalast nem bontották volna el akkor ez nem menne. Majsa és Harkakötöny között láttam hogy...
Egyik hétvégén szeretnénk kimenni Bécsbe az Adventi vásárba, de nem találok megbízható információt. Valamikor azt írják pénteken véget ér, de szombaton újra kezdődik. ezért vagyok bizonytalan.
Néztem a vágányzár információt, és úgy láttam, már nem, de bennetek jobban megbízom, mint a MÁV-ban.
IC-vel mennék, aminek a menetrendjében nincs feltüntetve, hogy módosult volna a menetrendje. Amikor megvettem a jegyet, akkor sem mondták, hogy módosult volna.
Debrecenből indulnék, vasárnap...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!