Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tortent mar olyan veletek,...

Tortent mar olyan veletek, hogy repuleskor a feladando poggyaszban felejtettetek egy elektronikai eszkozt? (pl power bank, vape, stb)

Figyelt kérdés
repulni keszulok, es a borondben felejtettem egy vapet. mar nincs nagyon esely arra, hogy visszaszerezzem, mivel a borond mar le van adva. ha hasonlo tortent barkivel, mi tortent? elkoboztak-e, vagy eszre sem vettek?

júl. 28. 13:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

Nem lehet ilyen eszköz a feladott poggyászban, csak nálad a fedélzeten, de használni ott se szabad.

Jobb esetben ott marad a poggyász az indulás helyén, aztán ha visszamentél felveheted (tárolási díj ellenében). Rossz esetben nem engednek fel a gépre.

júl. 28. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Ki is vehetik a pogygaszbol és lefoglalhatják. A gépre felengednek, csak q csomagodat nem. Hol van leadva q borond? A check-in pultnál jelezheted a problémát és ott majd segitenek.
júl. 28. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

99,99% hogy észreveszik. A mai modern szkennerekkel gyakorlatilag minden tárgyat tudnak azonosítani ami a csomagban van. De elég a gyanú is és a rendszer félreteszi a csomagodat, hogy vizsgálja meg egy ember is.

Valószinüleg le fog maradni a csomagod a gépről mert kiveszik a csomagból a tiltott tárgyat és ezt lejegyzőkönyvezik, stb.

Akkumulátor nem mehet a raktérbe, mert ha ott gyullad ki, nem fér hozzá a személyzet és nem tudják eloltani. Volt ebből katasztrófa is. Szóval nagyon komolyan veszik a dolgot.

júl. 28. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Elektromos fogkefét felejtettem csak ott. Vagyis direkt tettem oda, mert nem tudtam. Amikor rákérdeztek se jutott az eszembe. Megérkezett épen egyben a csomagom.
júl. 29. 08:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és elektromos borotvát
júl. 29. 08:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne, hogy végül mi lett a történet vége!

Alapesetben minden egyes feladott csomagot átvilágítanak, s ha tiltott tárgyat találnak benne, hatóságilag tanú jelenlétében kiveszik belőle. Érkezéskor pedig egy jegyzőkönyvet talál az utas a csomagjában, mely az eseményről szól.

júl. 29. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a kamerámat raktam bele töltővel mindennel. Akksi ki volt véve belőle és a kamera táskában adtam fel.

Gond nélkül megkaptam a bőröndöm leszálláskor.

júl. 29. 12:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Akksi ki volt véve belőle"

Ez a lényeg.

júl. 29. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ki veszik belőle aztán kapnak anyudék egy szép büntit.
júl. 29. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam erről a szabályról, ennek ellenére véletlenül benne hagytam a bőröndben az elektromos fogkefémet. Szerencsére a feladáskor a hölgy rákérdezett, hogy van-e benne ilyesmi, és még időben átraktam a kézipoggyászba. Igaz, ő arra hivatkozott, hogy ha véletlenül bekapcsol, gyanúsnak minősülhet a bőrönd.

A nagyobbik ok az, hogy az akkumulátorok tűzveszélyesnek minősülnek. Ha az utastérben gyullad ki, azt hamar észreveszik, és el tudják oltani. Ha a csomagtérben, akkor lehet, hogy mire észreveszik, a fél csomagtér lángokban áll.

júl. 30. 08:25
1 2

További kérdések:

Repülővel való utazás?

Sziasztok! Eddig még soha nem utaztam repülővel idén lesz az első. Segitsetek abban,hogy mire kell számitani? Lesz bármi fura?illetve minden tippet és tanácsot szívesen fogadok mert nekem még semilyen tapasztalatom nincsen ezzel kapcsolatban. Köszönöm előre is a segítséget☺️

Ha egy napos városnézést tervezek, hogyan vegyek olcsón repjegyet?

Reggel menni-este jönni, ez a terv. De az olcsó repjegyek nem arra a napra szólnak, amikor ráérek. Ha egy random péntek reggel kimegyek Ferihegyre tudok venni 2 db “maradék” repjegyet bármelyik európai járatra? Tökmindegy a város, a repülés a lényeg, meg valahol egy ebéd.

Valaki utazott e már a repjegy.hu oldalon foglalt jeggyel úgy hogy részletfizetéssel venné meg a jegyet (klarna segítségével 3 hónapos törlesztővel)?

A wizz airrel mennénk Lárnakába de hirtelen nagyon megugrott a jegy gondolom a törölt szeptember 6-ai páfoszi járat miatt. Mennyire biztonságos? Mennyire megbízható? Lehet probléma ha így vennék jegyet akár az utasfelvételnél akár beszállásnál? Hogy működik ez a...

A kiegészítő MÁV jegy a 200E-re csak a repülőtér irányában érvényes?

A repülőtéren érdeklődve ezt a választ kaptuk a BKK-s dolgozóktól. A 300 Ft-os kiegészítő jegyre gondolok, amit meg lehet venni Ferihegy vasútállomàson és a 200E vonalon érvényes. Korábban az AI még azt írta, hogy a reptéren is található MÁV automata, ahol...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!