Tom0919 kérdése:
"A kézipoggyásztáska kizárólag a Ryanair.com oldalon vásárolható meg" Ezt a Ryanair oldalán találtam. Másfajta táskát is elfogadnak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 09:33
1/9 anonim válasza:
Igen, más táska, bőrönd is lehet, ha belefér a mérethatárba. Azaz beleillik a keretbe. Nem is láttam még embert ilyen RyanAir-os táskával utazni, kivéve a személyzet tagjait.
2/9 anonim válasza:
Eztar megkerdezte egy hasonlo olvasni ugyanigy nem tudo delikvens is...
3/9 anonim válasza:
A Ryanair felvehetne egy jobb magyar fordítót is...
4/9 anonim válasza:
Minden hónapban idetéved egy olvasási és szövegértési nehézségekkel küzdő delikvens.
Az első gond az, hogy a Ryanair oldalán szépen, szabatosan le van írva, hogy milyen bőröndöt fogadnak el. Olyan szépen megírták, hogy akár érettségi szövegértési feladatnak is elmehetne, ahol teljesen egyértelműen 0 pont jár azoknak, akik nem értik meg.
A másik gond az, hogy lusta vagy. Nem olvasol vissza, pedig tényleg havonta megkérdezi ezt egy szellemi nyomorék. Rengeteg választ is találnál.
5/9 anonim válasza:
Tanuljatok màr meg szöveget èrtelmezni ti Isten barmai! Ennyire fogyatèkos népsèg nincs mèg egy. Utazni akar, de szöveget èrtelmezni azt màr nem! Jesszus!!!
6/9 A kérdező kommentje:
örülök, hogy ilyen felsőbbrendű lényekkel hozott össze a sors
gondolom ti ilyen okosan születtetetek
2016. jún. 19. 13:48
7/9 A kérdező kommentje:
szeretem az ilyen ki vagyok, mi vagyok hozzászólásokat
2016. jún. 19. 13:49
8/9 anonim válasza:
amikor az iskoláidat elbliccelted, azt gondoltad, egész életedben elleszel telefon nyomkodással?????
9/9 A kérdező kommentje:
ne magadból induljál ki!
2016. jún. 19. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!