Ha feladom a kézipoggyászt, milyen szabályok érvényesek rá?
A feladott poggyászt úgy nevezik, hogy feladott poggyász, míg amit a kezedben a fedélzetre vihetsz, azt hívják kézipoggyásznak.
A kettő nem ugyanaz.
A feladott poggyászra vonatkozó szabályok alapján az tartalmazhat tusfürdőt, és nem kell neki külön zacskó.
Igazad van, bocsi.
De akkor az az ingyenes felvihető/adható max. 10 kg-os bőröndöt hogy nevezik?
"Bar sosem ertem azokat akik tusfurdokkel meg samponokkal utaznak,"
Tudod, sokan, sokfélék vagyunk :-) Az én szemszögöm pl. a következő: nemrég 3 és fél napos spanyolországi úton voltunk. Mivel párás, tengeri levegő van, + a fürdéstől, sós víztől összeáll az ember haja, így szerintem nem elítélendő, hogy az ember 1x azért szeretne hajat mosni ez alatt az idő alatt. DE! Nem fogok az 1 hajmosás miatt egy 2-3 eurós sampont venni, azért, hogy utána pedig még haza se tudjam hozni a kézipoggyászban (200 ml) - mivel csak az volt nálunk. Nem, nem csóróságból, csupán egyszerű racionalitásból nem dobok ki az ablakon kb. 1.000 ft-ot a hajmosásra- inkább viszek magammal kis kiszerelésben :-)
Tusfürdő ugyanez lenne, de ehelyett mi kis szappant vittünk - ha nem lenne a szállodában. Ennyi :-)
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó válaszoló meg is indokolta a kérdésemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!