Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha feladom a kézipoggyászt,...

Ha feladom a kézipoggyászt, milyen szabályok érvényesek rá?

Figyelt kérdés
A Ryanair-nél ha feladom a kézipoggyászt, akkor pl. bármennyi Tusfürdő lehet benne vagy akkor is egy lezárt zacskóban kell tarolni max. 1 litert?
2016. jún. 27. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

A feladott poggyászt úgy nevezik, hogy feladott poggyász, míg amit a kezedben a fedélzetre vihetsz, azt hívják kézipoggyásznak.

A kettő nem ugyanaz.

A feladott poggyászra vonatkozó szabályok alapján az tartalmazhat tusfürdőt, és nem kell neki külön zacskó.

2016. jún. 27. 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazad van, bocsi.

De akkor az az ingyenes felvihető/adható max. 10 kg-os bőröndöt hogy nevezik?

2016. jún. 27. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Amit felviszel a gepre magaddal, az a kezipoggyaszod. Arra vonatkoznak a szigoru szabalyok. Amit feladsz arra nincsem folyadek szabalyozas. Bar sosem ertem azokat akik tusfurdokkel meg samponokkal utaznak, ugyanis barmily hihetetlen, minden orszagban megvasarolhatoak ezek helyben. Es meg felni sem kell hogy a dobalas miatt kiomlik, kiszakad etc. elaztatva ezzel mindent.
2016. jún. 27. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

"Bar sosem ertem azokat akik tusfurdokkel meg samponokkal utaznak,"

Tudod, sokan, sokfélék vagyunk :-) Az én szemszögöm pl. a következő: nemrég 3 és fél napos spanyolországi úton voltunk. Mivel párás, tengeri levegő van, + a fürdéstől, sós víztől összeáll az ember haja, így szerintem nem elítélendő, hogy az ember 1x azért szeretne hajat mosni ez alatt az idő alatt. DE! Nem fogok az 1 hajmosás miatt egy 2-3 eurós sampont venni, azért, hogy utána pedig még haza se tudjam hozni a kézipoggyászban (200 ml) - mivel csak az volt nálunk. Nem, nem csóróságból, csupán egyszerű racionalitásból nem dobok ki az ablakon kb. 1.000 ft-ot a hajmosásra- inkább viszek magammal kis kiszerelésben :-)

Tusfürdő ugyanez lenne, de ehelyett mi kis szappant vittünk - ha nem lenne a szállodában. Ennyi :-)

2016. jún. 27. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az utolsó válaszoló meg is indokolta a kérdésemet. :)

2016. jún. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!