Lehet, nagyon hülye kérdés, de tapasztalatlan vagyok ezügyben. Szállás lehet aznap is intézni a szállásos oldalakon?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ki lenne az a marha, akinek tegyük fel van szobája, bemegy hozzá egy vendég és elküldi? Ha van szabad szoba, természetesen kapsz. Az se biztos hogy drágább lesz, hiszen azt másnak úgyse adták már volna ki.
Viszont érdemes belegondolni, hogy van-e esély üres szobára. Ha van valami program a városban, mint azt említetted programra mennél, arra lehet sokan mások is mennek és nem marad szoba. Én épp idén jártam így, 2 nappal a program előtt kapcsoltam és már egyáltalán nem volt szoba a városban és a 50 km-es (tömegközlekedéssel megközelíthető) környezetében se. 55 km-re volt szállás egy kisvárosban ahol kvázi semmi sincs, de legalább (emiatt?) olcsó volt. Mondta a tulaj, hogy nem mi voltunk az elsők akik ilyen messzire kényszerültek a program helyszínétől.

válasza:6: pont nem arról van szó, hogy bemegy. Hanem hogy appban vagy neten foglal egy apartmant, olyan helyen ahol nincs recepció. Így a tulajnak oda kell mennie külön valahonnan hogy beengedjen mondjuk (persze sokan megoldják önálló bejutással).
Ahogy néztem minden szállás be tudja állítani magának, hogy éjfél előtt mennyivel vállal még foglalást.

válasza:

válasza:#7
"Hanem hogy appban vagy neten foglal egy apartmant, olyan helyen ahol nincs recepció. Így a tulajnak oda kell mennie külön valahonnan hogy beengedjen mondjuk..."
2
Ezt hol olvastad a kérdésben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!