Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hollandiaba fogunk menni 12...

Hollandiaba fogunk menni 12 ejszakara (2 felnott)pontossabban ebbe a hotelbe Postillion Hotel Dordrecht. Gondolom itt csak karnyaval leget fizetni, de a kornyeken levo ettetmek meg ilyenek ott mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Hollandiaban készpénzt vagy kartyat érdemes vinni? Ott kb milyenek az árak? (Németországban élek ha ez segit barmit is)

Elore is koszonom a valaszokat

dec. 2. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egész Európában mindenütt lehet kártyával fizetni, majdnem minden helyen (még wc-ben is).

Azt tudakold meg a bankodnál, hogy jó-e a kártyád bárhol, és hogy milyen típusú ATM-ből érdemes (hol olcsóbb) készpénzt felvenned. Be kell állítani, hogy használható legyen Európán belül vagy az egész világon. (Ha német bankban német kártyád van, akkor ez nem is lehet kérdés. )

Apró kivételes vásárlásra egy kevés készpénz nem árt, ha mégis van az embernél. (De ha készpénzt szeretsz inkább használni, azt természetesen bárhol lehetséges. )

Éttermekben mindenütt fizethetsz kártyával.

dec. 2. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
#1 szerintem pont az ellenkezojere gondolt a kerdezo: keszpenzzel akar fizetni, ha csak lehet. Marpedig azt mindenhol lehet.
dec. 2. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanarra számíthatsz mint ami nálatok van. Kártyát kb mindenhol elfogadnak.
dec. 3. 00:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Többet ér akkor ha igy is es ugy is viszunk penzt
dec. 3. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
kártyával tudsz kb mindent fizetni. na jó nem mindenhol, de 97%-ot mondok, hogy menni fog. Mi 2 hétig voltunk ott, készpénzt szinte alig láttunk, mindenki kartyázott. Németország meg tanulhatna bőven a holland infrastruktúráról, mert hozzájuk képest igencsak le vannak maradva... (én is a németeknél lakom)
dec. 3. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hollandiában élek. Kártyával mindenütt tudsz fizetni, készpénzzel nem feltétlenül. 50 eurosnal nagyobb bankjegyet kb sehol nem fogadnak el.
tegnapelőtt 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"...keszpenzzel akar fizetni, ha csak lehet. Marpedig azt mindenhol lehet."

Nem lehet keszpenzzel fizetni egyetlen tomegkozelkedesi eszközön sem, de pl olyan kávézóban is jártam már, ahol szintén csak kártyával lehet fizetni.

tegnapelőtt 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Hova tűnt a válaszom? Mivel volt gond, a német márkával vagy a holland guldennel?
ma 00:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, enyem is eltunk es az eredeti 6 es a 7es valasz is eltunt. En valaszoltam a 6 es 7re en voltam a 8as es az is eltunt
ma 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!