Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Akik jól kerestek (400 ezer...

Akik jól kerestek (400 ezer Ft felett havonta), megszállnátok olyan kulcsos házban, ahol nincs normális vizesblokk, mosdó, hanem csak pottyantós vécé?

Figyelt kérdés

jan. 29. 13:00
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem. Nálam alap, hogy normális vizesblokk, mosdó, és áram legyen.
36 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hangulatos erdei szállás és egyéb szempontokból tetszik, akkor vállalnám. Mamámnál is pottyantós WC volt. Igazából nem keresek annyi felett, de ez független ettől és nem változnék attól.
jan. 29. 13:06
 2/28 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy nem. Ha elutazok valahova akkor nálam az alap hogy normális szállás legyen, normális vizes blokkal, meg ilyenek.
jan. 29. 13:07
 3/28 anonim ***** válasza:
92%

Azért a 400 ezer fölötti fizetés nem túlzás ma már.

Simán megszállok és volt is ilyen egyébként.

Túrán fő szempont az olcsó szállás

jan. 29. 13:10
 4/28 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ hol. Egyes országok vidéki részein ez a standard. Egy pakisztáni hegyi faluban, kereshetsz 1 millát is, akkor is pottyantós wc-be fogsz kakkantani.
jan. 29. 13:31
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Nyilván az utazás céljától függően. Ha épp olyanom van hogy legyünk mobiltelefon nélkül az erdőben 3 napot ahol nekünk kell tüzifát gyűjtenünk, akkor ez benne van a pakliban.
jan. 29. 14:07
 6/28 anonim ***** válasza:
78%
Én biztos nem.
jan. 29. 14:32
 7/28 anonim ***** válasza:
96%

Életem nagy élménye volt, amikor eljutottam Tibetbe, ott két napot a Mount Everst egyik alaptáborában toltottunk, a WC csak egy lyuk volt a padlon.

az elso nap nem tudtam elmenni, de masnap hajnalban muszaj voltam konnyiteni magamon (nagy dolog)

Cserebe a vilag legszebb napfelkeltejet lattam.

Szoval nekem kulturalis sokk volt, de nagyon nem banom es barmikor visszamennek.

jan. 29. 15:29
 8/28 igazadvan ***** válasza:
75%

Nem értem a logikát. Egyrészt a 400 000 körüli fizetés az baromi kevés, ha az ember albérletet/hitelt fizet, plusz kaja/rezsi/gyógyszerek miegyéb.

Másrészt azt gondolod, hogy egyenes arányosság van a kereset és az elvárt komfortérzet között?

Szerintem ez inkább megszokás és személyes preferencia kérdése. Aki például nem is látott még pottyantóst valószínűleg nincs oda az ötletért. Részemről az áram még csak hagyján, de azért rendes vizesblokk legyen, lehetőleg némi meleg vízzel.

jan. 29. 15:48
 9/28 anonim ***** válasza:
67%
netto 400E az nem fizetes hanem alamizsna, amugy igen, megszallnek siman, nalam ez nem fugg ossze a fizetessel
jan. 29. 16:48
 10/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem keresek annyit, de nem szállnék meg ilyen helyen. Nem olyan nagy a különbség, hogy erre kényszerüljön bárki is.

Bár az ilyen engedélyt sem kap, úgyhogy eleve necces emiatt is.

jan. 29. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek nincs még otthon fürdője és csak pottyantósa van?Kibírjátok ilyen hidegben?

Vagy akinek esetleg van fürdőszobája de mellette pottyantósa is poénból használta ilyen hidegben?Én a leghidegebb amikor használtam kb 5 fok volt, nem mondom hogy kellemes volt de nem rettenetesen hideg.

Magyarországon volt olyan időszak, amikor az utcán székeltek az emberek?

Vagyis amikor valaki elmegy egy szegény országba, pl Indiába vagy Afrikában valahová megdöbben, hogy az utcán kakálnak az emberek. Nálunk is így volt ez régen? Azért a legtöbb parasztháznál volt legalább egy deszkabudi, nem az utcán csinálták.

Pottyantós wc-ben összeszedhetek valamit?

El kéne mennem wc-re, nagydologra, de itt ahol vagyok sajnos csak pottyantós van... N/29

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!