Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Melyik a kedvenc hoteled...

Melyik a kedvenc hoteled Magyarországon, és miért?

Figyelt kérdés

márc. 2. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Értelemszerűen nem voltam minden egyes magyar hotelben, eddigi kedvencem a hollókői Castellum volt.
márc. 3. 00:58
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Azokat könnyebben fel tudnám sorolni, ahova soha többet nem akarok visszamenni.
márc. 3. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sárváron az Ensana Hotel****

Azért, mert egy gyönyörű arborétum mellett van, ahol tavak is vannak és a hotel belül galériás, az ételválaszték kétszer akkora, mint más ugyanilyen kategóriájú hotelekben, és jó a kondi terem is.

A medencék meleg vizesek, 2 kinti, 2 benti. Az egyik benti majdhogynem forró.

A félpanzióhoz egy déli levesebéd is hozzá tartozik.

márc. 3. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
A mamahotel Budapesten
márc. 4. 06:18
 5/7 Meton ***** válasza:
100%
Nekem az Odvaskő Hotel tetszett a legjobban. A Bakony szívében, településektől távol a hegyek közt van. Van egy saját patakja, és elvileg wellness hotel. Amikor én voltam, éppen akkor töltötték fel a medencét és a víz jéghideg volt. Persze ez nem tartott vissza, de felfrissültem randesen. A legszebb viszont a pillangók. Itt nem zárják ki a rovarokat az étteremből, így a pillangók menedékként tudják használni. Amúgy gyönyörűek és nagyon sokan vannak. Picit sem zavartak, pedig az asztalunkra is leszálltak. Tényleg kicsit olyan, mint a menyország. Már annak, aki szereti a pillangókat. A szállodától néhány száz méterre egy túrista menedékben pedig ezrével hűsöltek a pillangók. Júniusban kell menni, kábé akkor vannak.
márc. 6. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
nekem innen bármelyik a szívem csücske: [link]
márc. 6. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hévíz, Ágnes hotel. Napelemmel fűtött medencéje van, ezért nem csak nyáron használható. Elfogadható áron, kedves személyzettel.
márc. 8. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a kedvenc látnivalótok Szentendrén? Mi a legszebb a városban szerintetek?

Én itt élőként a templomait meg a sikátorait tartom a legszebbnek Szentendrének.

Melyik a kedvenc megyeszékhelyetek?

Én eddig Győrben, Pécsett, Zalaegerszegen meg Szegeden voltam csak. Nekem mindegyik nagyon tetszett, utóbbi a legjobban. Debrecent szokták sokan szidni, hogy olyan mint egy nagy falu. Ez mennyire igaz?

Melyik a kedvenc magyarországi szállodád és miért?

Kimondottan 3-4 csillagos szállodákra gondolok, nem panzióra, vendégházra stb. Melyik a kedvenced, és mi az, ami különösen tetszett benne?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!