Értelemszerűen nem voltam minden egyes magyar hotelben, eddigi kedvencem a hollókői Castellum volt.
márc. 3. 00:58
2/7 anonim válasza:
Azokat könnyebben fel tudnám sorolni, ahova soha többet nem akarok visszamenni.
márc. 3. 08:50
3/7 anonim válasza:
Sárváron az Ensana Hotel****
Azért, mert egy gyönyörű arborétum mellett van, ahol tavak is vannak és a hotel belül galériás, az ételválaszték kétszer akkora, mint más ugyanilyen kategóriájú hotelekben, és jó a kondi terem is.
A medencék meleg vizesek, 2 kinti, 2 benti. Az egyik benti majdhogynem forró.
A félpanzióhoz egy déli levesebéd is hozzá tartozik.
márc. 3. 08:52
4/7 anonim válasza:
A mamahotel Budapesten
márc. 4. 06:18
5/7 Meton válasza:
Nekem az Odvaskő Hotel tetszett a legjobban. A Bakony szívében, településektől távol a hegyek közt van. Van egy saját patakja, és elvileg wellness hotel. Amikor én voltam, éppen akkor töltötték fel a medencét és a víz jéghideg volt. Persze ez nem tartott vissza, de felfrissültem randesen. A legszebb viszont a pillangók. Itt nem zárják ki a rovarokat az étteremből, így a pillangók menedékként tudják használni. Amúgy gyönyörűek és nagyon sokan vannak. Picit sem zavartak, pedig az asztalunkra is leszálltak. Tényleg kicsit olyan, mint a menyország. Már annak, aki szereti a pillangókat. A szállodától néhány száz méterre egy túrista menedékben pedig ezrével hűsöltek a pillangók. Júniusban kell menni, kábé akkor vannak.
Én eddig Győrben, Pécsett, Zalaegerszegen meg Szegeden voltam csak. Nekem mindegyik nagyon tetszett, utóbbi a legjobban. Debrecent szokták sokan szidni, hogy olyan mint egy nagy falu. Ez mennyire igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!