5 gyermekem van. 37, 35, 23, 20, 17évesek. Én aktív 60 éves dolgozó anya vagyok. Jár e az adómentesség? Mi kell az igényléshez?
Figyelt kérdés
márc. 5. 21:17
3/11 A kérdező kommentje:
Csak eddig igénybe vettem a két kisebb után az adó kedvezményt.
márc. 5. 21:24
5/11 anonim 

válasza:

Évek óta jár. Az adókedvezményt meg a járulékból igénybe vehetted volna. Szerintem keress egy könyvelőt, aki évekre visszamenőleg javítja az adóbevallásod, és így megkapod a pénzt.
6/11 anonim 

válasza:

Mind a 4 gyerekre 60 év felett 2028-tól jár. Legalább is Orbán ezt hazudta. De hol lesz ő már akkorra?
7/11 anonim 

válasza:

6-os!
Évek óta jár a 4 gyerekeseknek, ne írj hülyeséget!
10/11 anonim 

válasza:

Igaz, ezzel kevertem.
A háromgyerekes anyák adómentessége egy lépésben 2025 októberétől kerül bevezetésre.
A kétgyermekes anyák adómentessége lépcsőzetesen 2026 januárjától kerül bevezetésre, a következő ütemterv szerint:
2026. január 1-től a 40 év alattiak
2027. január 1-től 40-50 év közöttiek
2028. január 1-től az 50-60 év közöttiek
2029. január 1-től a 60 feletti anyák vehetik igénybe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!