Szja mentesség, hogy is van ez?

5-ös, anyád téged is megellett🤣
Ha 60%-ot vonnak a fizudból, jól átvernek.
Külföldön se fognak szeretni, a gyerekesek ott is kapnak, a gyermektelenek nem olyan alpáriak mint te!

10e,s lehet meglep de kint bőven jobban lehet keresni, és a 1.4 milla nettóból nem zavar ha vonnak annyi szja-t mint itthon a 600 ezerből.
És akkor rossz helyen vagytok, ahol az én ismerőseim élnek nincs plusz adós se biztosítás a gyerekteleneknek, ugyan annyit fizetnek mint a gyerekesek.

"És akkor rossz helyen vagytok, ahol az én ismerőseim élnek nincs plusz adós se biztosítás a gyerekteleneknek, ugyan annyit fizetnek mint a gyerekesek."
Akkor vagy hazudnak, vagy fogalmuk sincs, mit fizetnek, esetleg feketemunkások. Nincs olyan, hogy rossz, meg jó hely. Németeknél ez egységesen van:
"Beitragszuschlag für Kinderlose" bekezdést olvasd át.
Egyébként magyarországon a SzJA 15%, azaz 600 ezerből 90 ezer. Plusz 18,5% a TB, tehát összesen 200 ezret adsz le.
Németeknél azért te is tudod, nem ennyit fogsz az 1,4 millióból (3500 euró?) leadni, hanem kb. a dupláját.

16 én írtam németországot példának, erre kezdted el, demertazismerősödékneksincs adó.
Gondoltam, hogy értelmes ember módjára ha ellenpéldával jössz, vagy az ország megnevezésével teszed, vagy ha ezt kihagyod, akkor maradunk az általam felhozott országnál.
Persze beszélgethetünk úgy is, hogy én írok valamit az otto motorokról, te meg válaszolsz a kakaóscsigák nemi életével kapcsolatban.
Viccesnek vicces lesz mindenképp.

"értem én hogy neked Németország a világ közepe,"
Nyilván nem, mert a világ közepe magyarország, azon belül is Butapest. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!