Ingyenes és "működő" ászf generátor? (+ászf minta)
Figyelt kérdés
Kerestem, de csak fizetős ászf generátorokat találtam, ami számomra kissé drága, persze értem, hogy minden megfelel benne, de nem szeretnék kapkodva elkölteni 20-50 ezret csak az ászf-re.
Ingyenes Ászf mintákat sem találtam, gondoltam próbából megér csinálni egyet magamtól egy minta alapján, de így nem tudtam.
Ismertek ingyenes és jó ászf mintákat/generátorokat?
Vagy nincs más választás, csak fizetősek vannak?
Köszönöm a válaszokat!!
nov. 2. 12:41
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Es mondd, egy meglevo ASZF-et lemasolni, majd a benne talalhato cegadatokat, pl. nevet-cimet-ilyesmit atjavitani a sajatodra az szerinted teljesen lehetetlen? Vagy meg ennyi erofeszites is sok lenne?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítő kommentet! És neked erre van erőfeszítésed? Hogy másokat kritizálj segítség helyett?
nov. 2. 14:34
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Aki nem akarja, azon nem lehet segiteni.
Tovabbi kellemes vergodest.
4/5 XXXBalazs 

válasza:

válasza:Minden webshopban van egy ingyenes ASZF minta... szerinted mások honnan szedik, kérdező?
5/5 anonim 

válasza:

válasza:A kerdes es az azt koveto komment alapjan en azt javasolnam, hogy ne kezdj bele semmilyen kereskedelmi tevekenysegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!