Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha én a tenapod.shop-on...

Ha én a tenapod.shop-on keresztül értékesítek egy kezelést, akkor az ő 20% jutalékuk után is én fizetem a közterheket?

Figyelt kérdés
Arra szeretnének velem szerződést kötni, hogy egy kozmetikai szolgáltatásomat szeretnék kitenni ajándékcsomagba. ( [link] ) Ha megveszik tőlük, és beváltják a kártyát (azaz elvégzem a kezelést), akkor "lejelentem" és kifizetik a 80%-át a kártyának. De nekem a teljes összeget be kell ütni a pénztárgépbe utalvány címszó alatt. Megéri ez nekem?

nov. 2. 16:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Főállás melletti egyéni vállalkozó vagyok. Átalányadós.
nov. 2. 17:10
 2/4 igazadvan válasza:
Erre való a könyvelő.
nov. 2. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:
A könyvelő szabadságon van szerdáig. Engem meg ma hívtak telefonon az ajánlattal. Azért kérdeztem ma.
nov. 2. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:

"és kifizetik a 80%-át a kártyának. De nekem a teljes összeget be kell ütni a pénztárgépbe utalvány címszó alatt. Megéri ez nekem?"

Van még ezek után is kérdésed?

nov. 4. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!