A jövő héten kell meg jönnie az adóvisszatérítésnek. Előtte kapok levelet,hogy megadják e vagy nem ?

válasza:

válasza:Nem kapsz. Amit kiutalni kértél, azt megkapod, ha nem hibás a bevallás.
Akkor kapsz értesítést, ha az adóhatóságnál nyilvántartott adó- és köztartozásod van, mert akkor a kiutalni kért összegből azt visszatartják.
Erről ilyenkor írásban értesítenek.
További kérdések:
Szóval, jött ilyen sárga csekk, TB-s járulékbefizetésről, amin volt QR kód is. Gondoltam kényelmesen befizetem azzal, beolvastam OTP-s appon a kódot, kérte az összeget (mást nem), beírtam, amivel tartozom, és befizettem. És e-mailen kaptam visszaigazolást is róla a...
Eeszja-n irta, hogy mennyi az annyi, de hatarido es szamlaszam hol van hozza?
Kipróbáltam a kriptópiac és a részvények világát és épp készítem az adóbevallásomat de félek, hogy elrontom. Most csinálok ilyet először. Max összesen 1 millió forintért vettem részvényt és kriptóvalutát. Mivel kezdő vagyok voltak bukók is de összességében kb 200...
ELL‑1. Személyi jövedelemadó [ adónemkód: 103 ] Kötelezettség alapjának különbözete ± Kötelezettség változás ± Ide mit kell írni? A 37. sort javítom 2660317 Ftról 0-ra. Férjem fogja igénybevenni ezt a kedvezményt. Így viszont én már nem visszakapok 110943...
Szünetelő egyéni vállalkozó vagyok és mivel a számítógépem újra lett telepítve az ANYK keretprogram és a mentett adatok nem elérhetők, papír alapon nem akarok vesződni a kérelemmel, a kérdésem az, ha e-papíron adok be egy részletfizetéso kérelmet, amiben megadok minden...
Segítenél? Külföldről kapott osztalékot és a levont SZJA-t melyik sorba kell írni? Még egy könyvelő is fennakadt rajta.(Szochot nem kell fizetni, a kettős adóztatás kizárt, és a levont adó több, mint a magyar 15%.)Nem tűnik bonyolultnak, a tervezet mégsem fogadja el.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!