Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Sokaknak az miért olyan nagy...

Sokaknak az miért olyan nagy dolog, hogy Mészáros cégei ide adóznak és hatalmas mennyiséget forgatnak vissza a gazdaságba?

Figyelt kérdés
Hát ha itt van a székhelyük és itt működnek, akkor hol adózzanak? Mintha ilyen "rendkívüli" dolog még nem történt volna nálunk
máj. 6. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mintha nem tudnád, hogy nem az a baj velük.
máj. 6. 14:26
 2/4 A kérdező kommentje:
1-es de én most nem ezt kérdeztem, hogy mi a probléma velük, mert azt tudjuk, hanem azt, hogy ezt, hogy "itt adóznak" ezt miért értékelik többen olyan nagyra? Mi ebben a különleges? Más, helyben működő cégek nem itt adóznak?
máj. 6. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Kik ertekelik olyan nagyra? Hol?
máj. 6. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést, mert az én tesóm is, aki nagy fideszes, folyton azzal jött, hogy tök jó, hogy itt egy magyar ember épített ki ilyen nagy cégeket, mert végre egy magyar vállalkozó, aki nem viszi ki a pénzt Magyarországról. (Ami egyébként egyáltalán nem igaz.)

Ebben lenne is némi igazság, ha nem tisztességtelenül szerezte volna ezeket a cégeket.

máj. 7. 10:27

További kérdések:

A tavalyi munkak utan befizetendo adot meddig kell befizetni?

Eeszja-n irta, hogy mennyi az annyi, de hatarido es szamlaszam hol van hozza?

Ha elrontom az adóbevallásom akkor értesít a NAV?

Kipróbáltam a kriptópiac és a részvények világát és épp készítem az adóbevallásomat de félek, hogy elrontom. Most csinálok ilyet először. Max összesen 1 millió forintért vettem részvényt és kriptóvalutát. Mivel kezdő vagyok voltak bukók is de összességében kb 200...

Önellenőrzéssel javítanám a bevallásom, de elakadtam?

ELL‑1. Személyi jövedelemadó [ adónemkód: 103 ] Kötelezettség alapjának különbözete ± Kötelezettség változás ± Ide mit kell írni? A 37. sort javítom 2660317 Ftról 0-ra. Férjem fogja igénybevenni ezt a kedvezményt. Így viszont én már nem visszakapok 110943...

E-papíron lehet e beadni részletfizetési kérelmet a NAV-hoz?

Szünetelő egyéni vállalkozó vagyok és mivel a számítógépem újra lett telepítve az ANYK keretprogram és a mentett adatok nem elérhetők, papír alapon nem akarok vesződni a kérelemmel, a kérdésem az, ha e-papíron adok be egy részletfizetéso kérelmet, amiben megadok minden...

Külföldről kapott osztalékot és a levont SZJA-t melyik sorba kell írni?

Segítenél? Külföldről kapott osztalékot és a levont SZJA-t melyik sorba kell írni? Még egy könyvelő is fennakadt rajta.(Szochot nem kell fizetni, a kettős adóztatás kizárt, és a levont adó több, mint a magyar 15%.)Nem tűnik bonyolultnak, a tervezet mégsem fogadja el.

Hogyan töltsem ki az adóbevallásomat 30 év alatti anyaként hibaüzenet nélkül?

Szóval, részvény eladás miatt bele kellett nyúlnom a tervezetbe és elkezdett mindenféle hibaüzeneteket dobálni, amik nem a részvénnyel, hanem a 30 év alatti anyák kedvezményével kapcsolatosak. Azt nem értem, hogy én tavaly várandósság alatt vettem ezt igénybe, ezt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!